Adres

Edisonstraat 76
7442 DB Nijverdal
Nederland
(0)548 613 743
http://www.trendled.eu

Contactpersoon

Trend LED Lighting BV

Over Trend LED Lighting BV

Trend LED Lighting is het expertisecentrum op het gebied van professionele LED verlichting. Bij ons kunt u niet terecht voor conventionele verlichting. Trend LED Lighting is een full-service specialist, hetgeen betekent dat u van ons vakkundig advies mag verwachten met betrekking tot het toepassen van de meest geschikte LED systemen voor uw verlichtingswensen. Ook staan wij garant voor een professionele installatie van deze LED systemen door onze eigen technische LED specialisten. Trend LED Lighting heeft alleen LED systemen in haar assortiment die gebruik maken van Luxeon®, Bridgelux, Philips Fortimo of CREE® Led technologie.

Door onze focus op de beste technologie geven wij op al onze LED systemen een garantie van 5 jaar. In de praktijk betekent dit dat u gedurende uw gehele terugverdienperiode al uw LED systemen verzekerd zijn van “kosten neutraal” gebruik.

Al onze medewerkers en specialisten zijn reeds vele jaren vertrouwd met LED verlichting en beschikken over een zeer brede kennis en ervaring. Zo bent u verzekert van het meest optimale lichtadvies en ontwerp , een perfecte installatie en een uitstekende service en support. Op onze website kunt u uit de vele tientallen LED verlichtingsprojecten die onze specialisten de afgelopen jaren in binnen- en buitenland hebben gerealiseerd , een aantal sprekende voorbeelden als inspiratiebron nader bekijken.

Over Trend LED Lighting BV

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Energiezuinige verlichtingsoplossingen aanbieden aan bedrijven, organisaties en instellingen.

Focus op Green Technology.

Samenwerken met ondernemingen die Duurzaam bouwen en Duurzaam inrichten als leidraad hebben.

Ondersteunen van maatschappelijke en milieuvriendelijke projecten.

This company has not done the MVO Maps scan yet.