Telematch

Over Telematch

Telematch optimaliseert de communicatie wensen van bedrijven en instellingen in heel Nederland door het leveren van advies, oplossingen en service op het gebied van bedrijfstelecommunicatie systemen. Pijlers hierbij zijn bereikbaarheid, productiviteit en kostenefficiëntie. Telematch stelt de behoefte van de klant centraal en is zeer flexibel in het kiezen van de juiste oplossing. Door de combinatie van nieuwe en gebruikte apparatuur zijn wij in staat duurzame en kwalitatief hoogwaardige oplossingen te bieden tegen een relatief lage prijs. Met de toevoeging van een uitstekende 24/7 serviceverlening en korte communicatielijnen zijn wij in staat om snel en effectief te presteren.

Telematch is al 20 jaar sterk vertegenwoordigd in de sectoren; Zorg, Hotels, Overheid en Industrie.

 

Tevens levert Telematch de Green VoIP telefonie oplossing aan MVO Nederland te Utrecht. Meer informatie op www.telematch.nl of bel 071-7506200.

Over Telematch

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

Green VoIP!

Vanaf 2009 is Telematch begonnen de doelstellingen van MVO te realiseren binnen haar eigen bedrijf. Een mentaliteitverschuiving bij zowel het management als bijvoorbeeld de technische afdeling is daar onderdeel van geweest. Telematch onderscheidt zich al sinds haar oprichting in het hergebruik van bijna nieuwe producten en onderdelen waar dat mogelijk is. Ook onderscheidt Telematch zich steeds meer als advocaat van het niet klakkeloos volgen van de markt als het gaat om het vervangen van communicatie platformen. De levensduur wordt soms verkort vanuit commerciële motieven en niet door technische noodzaak. Veel centrales zijn makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld de nieuwste IP functionaliteiten zonder dat het hele systeem vervangen hoeft te worden. Telematch garandeert de service. Besparing van grondstoffen gaat hand in hand met aanzienlijke kostenbesparingen. Ook de strategische inzet van de nieuwste IP centrales kan de energieconsumptie aanzienlijk terugdringen. Intern hebben wij de afgelopen tijd aandacht besteed aan zaken als groene stroom, energiebesparende maatregelen en het omarmen van goede doelen. Het is een geleidelijk proces, waarvan het einde nog lang niet in zicht is. Tevens levert Telematch de Green VoIP telefonie oplossing aan MVO Nederland te Utrecht. Als hofleverenacier aan MVO Nederland bieden wij met zo min mogelijke grondstoffen een volwaardige service gericht communicatie platform. Daarbij is het Green VoIP concept hybride en kan veel bestaande randapparatuur hergebruikt worden.

MVO in de Zorg loont!

Veel bedrijfstakken en organisaties zijn al op weg het begrip duurzaamheid of MVO toe te passen. Ook voor de zorg loont het. Het idee dat maatschappelijk verantwoorde en duurzame zorg duur is, is een flinke misvatting.

Telematch laat zien dat duurzaam inkopen een financieel voordeel oplevert. Telematch ondersteunt duurzame bedrijfsvoering van zorginstellingen met haar zorg communicatie en alarmering platform door te koppelen op bestaande systemen middels een open platform. De Alarmserver is het hart van uw organisatie. Deze server handelt alle meldingen af. Het ontvangt van verschillende bronnen informatie die gemeld moeten worden binnen uw organisatie. Vervolgens worden acties in tijd uitgezet. Oproepen kunnen worden ontvangen uit:

• Brandmeldsystemen
• Zusteroproep systemen
• Oproepen van vaste of flexibele werkplekken
• Gebouwbeheer systemen
• Dwaaldetectie
• Toegangscontrole
• Camera bewaking
• Bewegingsdetectie
• Beveiliging detectie
• Intercom systemen, met of zonder beeld monitoring
• Plaatsbepaling binnen of buiten

Klik hier voor het onderzoeksrapport met 'best practices' in de zorg van Gezondheidsinstituut NIGZ, MVO Nederland, ZonMw en Vereniging Milieu Platform Zorgsector.

 

Wenst u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Telematch via 0717506200 of www.telematch.nl

FusionCharts will load here