Adres

Frambozenweg 59
2321 KA Leiden

715730533
http://www.talent4work.nl

Contactpersoon

Talent4work - team voor werk en inspiratie

Over Talent4work - team voor werk en inspiratie

Talent4work is een landelijk team van freelance coaches op het gebied van loopbaan-, outplacement- en re-integratie. We zijn gericht op - door middel van coaching - het vergroten van zelfinzicht van onze klanten - individuen en organisaties - zodat zij duurzaam geïnspireerd kunnen leven en werken. We gaan daarbij uit van de eigenheid van ieder mens en iedere organisatie, zodat alles wat we doen altijd toegesneden zal zijn op met wie we een relatie aangaan. Ook hebben we de ambitie deze filosofie toe te passen op het gebied van recruitment, ofwel werving en selectie.
We willen verder gaan dan het matchen van kandidaat en organisatie waar het gaat om de talenten, vaardigheden en ervaring van de kandidaat. Even belangrijk is of de bezieling van de kandidaat, wat zijn zijn/haar drijfveren, passen bij de bezieling van de organisatie. Als die twee zaken goed bij elkaar passen wordt bijgedragen aan een duurzamer relatie tussen werknemer en organisatie. Uitgaande van deze werkwijze is maatschappelijk verantwoord ondernemen vanzelfsprekend. Daarnaast letten we op hoe we met het milieu omgaan. Het papier waarmee het hoofdkantoor werkt is dan ook ecologisch verantwoord. En onze koffie en thee? Die zijn fairtrade natuurlijk. Wie meer informatie wil of in contact wil komen met een van onze coaches kan geheel vrijblijvend contact met de hoofdvestiging in Leiden opnemen. Alle contactgegevens zijn te vinden op www.talent4work.nl

Over Talent4work - team voor werk en inspiratie

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
1
Sector:

MVO activiteiten

We zijn gericht op - door middel van coaching - het vergroten van zelfinzicht van onze klanten - individuen en organisaties - zodat zij duurzaam geïnspireerd kunnen leven en werken. Daarbij gaan we uit van de eigenheid van ieder mens en iedere organisatie, zodat alles wat we doen altijd toegesneden zal zijn op met wie we een relatie aangaan.

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.