Adres

Schoolstraat 4
2242 KH Wassenaar

085 - 8770695
http://www.stratic.nl

Contactpersoon

Stratic

Over Stratic

Stratic is de intermediair bij vaste en tijdelijke arbeidscapaciteit vraagstukken voor de publieke sector. Wij werken met name in de bedrijfsvoering bij onze klanten: Financien, HR, ICT, facilitair, Inkoop, Marketing etc. Kenmerkend voor Stratic is onze directe en pragmatische aanpak. Doen staat bij ons centraal: Duidelijke afspraken en transparante werkwijze zijn sleutel voor de succesvolle afronding van elke opdracht. Wij werken vanuit een aantal basis principes: Twee klant benadering: 1.

Voor de opdrachtgever zijn we de betrouwbare leverancier van de best beschikbare interim professional voor de specifieke capaciteitsvraag. 2. Voor de Interim Professional zijn we meer dan alleen de acquisitie en marketing machine. We zijn ook de collega, sparringpartner of advocaat van de duivel. De interim professional is bij ons verzekerd van de proactieve begeleiding die bij de interim professional en de opdracht past. Oprechte en inhoudelijke betrokkenheid van de Stratic consultant bij elke opdracht. De Stratic consultant heeft gedegen ervaring en geeft zijn commitment aan een opdracht. Duurzaamheid bewust verweven in de dagelijkse manier van werken. Stratic wil werken aan een praktische dienstverlening waarin resultaat, mens en milieu hoog in het vaandel staan voor nu en de komende generaties. Wij streven ernaar onze diensten duurzaam te leveren en laten ons inspireren door ISO 26000.

Over Stratic

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Stratic MVO Visie: Stratic wil met haar opdrachtgevers en Interim Professionals werken aan een praktische dienstverlening waarin resultaat, mens en milieu hoog in het vaandel staan voor nu en de komende generaties. Trefwoorden bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn:

    Praktisch - Invloedrijk - Duurzaam – Inspirerend

Stratic MVO Missie: We formuleren periodiek nieuwe MVO doelen, geven eerlijke en heldere informatie over de vorderingen en zijn bereid hierover met belanghebbenden in overleg te treden. We laten inspireren door ISO 26000, zo werken continu aan het bereiken van een zo groot mogelijk duurzaamheidseffect. We richten ons op drie peilers:

  • Groene bedrijfsvoering
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
  • Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze maatschappelijke paragraaf op de website (www.stratic.nl) klik op het Praktisch Duurzaam logo.

Organisatie aanbiedingen