Adres

Brinklaan 151
1404 GE Bussum
Nederland
035-6831453
http://www.potentialproject.com

Contactpersoon

The Potential Project

Over The Potential Project

The Potential Project is een internationale organisatie met de missie om medewerkers binnen stressvolle omgevingen door het geven van Mindfulness Trainingen gezonder, harmonieuzer en gelukkiger te maken. Zodat een beter evenwicht wordt gerealiseerd tussen in de work / life balans. Voor organisaties resulteert dit in minder ziekteuitval door minder stress, verbeterde communicatie onderling, betere focus en concentratie en een hogere productiviteit van de werknemer.

Op basis van de unieke combinatie van wetenschappelijk onderzoek in de neurowetenschap, de positieve pscychologie en 2.500 jaar ervaring vanuit de Oosterse wijsheid, zorgt The Potential Project voor een duurzame verankering van werknemerswelzijn binnen de P van People, wat tot een verhoging van de P van Profit en een bescherming van de P van Planet bijdraagt. The Potential Project beleidt sinds 2 jaar binnen vooraanstaande multinationals zoals Volkswagen / Audi, General Electrics, Sony, IF Insurenace maar ook overheidsorganisaties zoals de Gemeente Kopenhagen. Met de Universiteit Kopenhagen en andere onderzoeksinstituten werkt The Potential Project nauw samen aan PhD studies en aanvullend onderzoek naar de positieve effecten van Mindfulness training. In Nederland zijn Judith Meiling en Sascha Steinfeldt als Senior Trainer geakkrediteerd. www.potentialproject.com / www.justforgood.org / www.meilingweesie.nl

Over The Potential Project

Type organisatie:
Kennis- of onderwijsinstelling
Aantal medewerkers:
1 t/m 10

MVO activiteiten

Persoonlijke ontwikkelings begeleiding d.m.v. Mindfulness Training aan groepen van max. 30 personen binnen 4 maanden trajecten. Verduurzaming van de inzetbaarheid van medewerkers en stress preventie, stress handling en stress bevrijding van medewerkers.

This company has not done the MVO Maps scan yet.