Adres

Industrieweg 15
2382 NR Zoeterwoude
Nederland
0172 446 930
http://www.nedvaninternational.com

Contactpersoon

Nedvan Mobility Solutions BV

Over Nedvan Mobility Solutions BV

NEDVAN International: Management organisatie voor Facilitaire logistiek, Projectverhuizingen, Facility support en Internationale Relocation services. NEDVAN is de alliantie van drie van de grootste verhuisondernemingen in de Benelux. NEDVAN verricht voor deze bedrijven de marketing, het contractbeheer, het accountmanagement en het procesmanagement. NEDVAN beschikt over 20 operationele vestigingen in Nederland ern een dicht netwerk van eigen bedrijven en geselecteerde agenten over de gehele wereld. Facilitaire logistiek en facility support : www.nedvan.nl Int.

NEDVAN International: Management organisatie voor Facilitaire logistiek, Projectverhuizingen, Facility support en Internationale Relocation services. NEDVAN is de alliantie van drie van de grootste verhuisondernemingen in de Benelux. NEDVAN verricht voor deze bedrijven de marketing, het contractbeheer, het accountmanagement en het procesmanagement. NEDVAN beschikt over 20 operationele vestigingen in Nederland ern een dicht netwerk van eigen bedrijven en geselecteerde agenten over de gehele wereld. Facilitaire logistiek en facility support : www.nedvan.nl Int. verhuizingen en relocation services : www.nedvaninternational.com

Over Nedvan Mobility Solutions BV

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
251 t/m 500
Sector:

MVO activiteiten

Nedvan International BV geeft op de volgenden manier invulling aan MVO:NEDVAN verhuist klimaat neutraal! - De verhuiswagens voldoen aan de vereiste Euro normering (in verband met beperking CO2-uitstoot); Ritten-coordinatie-systeem: minder lege km's, minder brandstofverbruik, minder uitstoot CO2; De veroorzaakte C02 uitstoot wordt voor 100% gecompenseerd met het Climate Neutral Group programma.Inkoop van waar mogelijk gerecyclede pakmaterialen en kantoorbenodigdheden; Inzet van duurzame verpakkingsmaterialen waarbij het gebruik van bleekmiddelen is geminimaliseerd; Gescheiden inzameling van de verpakkingsmaterialen hout, papier, karton en van chemisch en restafval in alle faciliteiten, kantoren en bij opdrachtgevers; Stimuleren van agenten hun overzeese zendingen te kunnen voorzien van 'gas free certificates'; NEDVAN bedrijven beschikken over de certificaten ISO 9001-2000, ISO 14001 (milieu), FAIM/ISO (kwaliteit en milieu), VCA (veiligheid).NEDVAN participeert in FIRA Rating System.

This company has not done the MVO Maps scan yet.