Adres

Julianastraat 7
6851 KJ Huissen

0630847723
http://www.mvopunt.nl

Contactpersoon

Mvopunt

Over Mvopunt

Mvopunt is een onderdeel van Energy Experts International B.V. (www.eei.nl) Energy Experts International heeft jarenlange ervaring met het adviseren over efficiënter energiegebruik en het implementeren van managementsystemen. In de praktijk is gebleken dat organisaties naast advisering over de onderwerpen energie en milieu ook de behoefte hebben aan het bredere kader dat wordt geboden door maatschappelijk verantwoord ondernemen. Mvopunt richt zich met name op deze dienstverlening. Mvopunt adviseert en ondersteunt organisaties bij het structuur geven aan MVO en het geven van invullen van concrete maatschappelijke verantwoordelijkheid in organisaties.

 

De missie van mvopunt is de mogelijkheden van maatschappelijk verantwoord ondernemen in organisaties zichtbaar te maken. Het uitgangspunt hierbij het implementeren van een MVO-strategie met concrete en objectief meetbare acties die door de gehele organisatie worden ondersteund.

Over Mvopunt

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Wij adviseren organisaties over MVO door middel van de MVO-Spiegel© en kunnen ook behulpzaam zijn bij de implementatie van MVO in de organisatie.