Adres

Bemuurde Weerd OZ 67
3514 AT Utrecht

03-2767080
http://www.merkwerk.nl

Contactpersoon

MerkWerk

Over MerkWerk

MerkWerk is hét merkenbureau uit Utrecht voor registratie, onderzoek, bewaking en verdediging van uw merkrechten. MerkWerk zorgt voor bescherming van uw merken in de Benelux, de Europese Unie en mondiaal. Daarnaast adviseren wij over juridische bescherming van andere Intellectuele Eigendomsrechten, zoals modellen, octrooien en auteursrechten. Veel waarde hechten wij aan kwaliteit en onze merkadviseurs zijn juridisch geschoold. Wij streven naar een solide en kostenefficiënte bescherming van uw merken. Bovendien staan wij bekend om ons adequaat handelen en onze klantvriendelijkheid. MerkWerk ondersteunt duurzame merken.

Wij zijn van mening dat het belangrijk is om de productie, distributie en branding van producten en merken zo duurzaam mogelijk te maken. Dit ondersteunen wij door onze diensten tegen een verlaagd tarief aan te bieden aan duurzame merkhouders. Op deze manier trachten wij een bijdrage te leveren aan uw (juridische) kostenpost en hopen hiermee te helpen met het gemeengoed maken van duurzame producten en merken. Graag informeren wij u verder over onze speciale tarieven ten aanzien van duurzame merken en initiatieven. MerkWerk Intellectual Property T 030-2767080 E info@merkwerk.nl I www.merkwerk.nl

Over MerkWerk

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

- Ondersteuning en kortingen voor mede MVO bedrijven en duurzame initiatieven en merken. - Duurzaam en evenwichtig (inkoop)beleid: (Biologisch, FSC, afvalscheiding, volledig digitale werkomgeving, diversiteit personeel, stageplaatsen)

This company has not done the MVO Maps scan yet.

Organisatie aanbiedingen