Adres

Grotenoord 7
3341 LT Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland
078-6818444
http://www.lumeco.nl

Contactpersoon

Lumeco

Over Lumeco

Lumeco is specialist op het gebied van energiezuinige verlichting en realiseert energiebesparingen door middel van het renoveren en / of plaatsen van nieuwe verlichting. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Lumeco centraal, mede daarom zet Lumeco ter ondersteuning bij installaties zoveel mogelijk waardevolle krachten van de sociale werkbedrijven in.

Lumeco heeft met veel sociale werkbedrijven een nauwe samenwerking. Op deze manier wordt er werkgelegenheid gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

 

Lumeco biedt het totaalpakket aan op het gebied van verlichting, van lichtadvies, proefplaatsingen, installatie van nieuwe verlichting of renovatie van bestaande verlichting en subsidieafhandeling. Bij de uitvoer van de projecten laat Lumeco zich ondersteunen door sociale werkvoorzieningen uit het hele land.  Een stuk maatschappelijk ondernemen waar Lumeco volledig achter staat. Daarnaast wordt er met het renoveren van de bestaande verlichting minder afval gecreëerd en kunnen er meer mensen van de sociale werkvoorziening worden ingezet.

 

Wilt u meer weten of het totaalpakket van Lumeco en hoe wij mensen met een afstand tot de arbeidmarkt aan werk helpen. Ga dan naar www.lumeco.nl

Over Lumeco

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Lumeco stuurt zoveel mogelijk op het renoveren van verlichting. Hierdoor wordt er minder afval gecreëerd en kan Lumeco meer mensen van de sociale werkvoorziening inzetten. Daarnaast wordt er een energiebesparing gerealiseerd van meer dan 50% op de verlichting.

FusionCharts will load here