Adres

K.P. van der Mandelelaan 41a
3062 MB Rotterdam
Nederland
010 201 84 25
http://www.lrqa.nl

Contactpersoon

LRQA - Lloyd's Register Nederland B.V.

LRQA is onderdeel van Lloyd’s Register Group uit Londen; een organisatie met als doel het bevorderen van veiligheid in systemen en constructies in de wereld. Lloyd’s Register is al sinds 1760 wereldleider in onafhankelijke classificatie, certificering en inspectie van producten, diensten en systemen.

LRQA staat voor Lloyd’s Register Quality Assurance. In Nederland is LRQA actief in:
• Certificatie
• Training
• Projects

LRQA heeft een uitgebreid pakket van professionele en onafhankelijke diensten, welke u ondersteunen gedurende de gehele levenscyclus van elk van uw managementsystemen. Vanaf de geboorte van het idee om een managementsysteem in te voeren tot aan het moment waarop het systeem volledig en optimaal geïntegreerd is in uw reguliere bedrijfsvoering, LRQA kan u tijdens elke fase van dienst zijn.

LRQA certificeert managementsystemen tegen de meeste gekende nationale en internationale normen en standaarden. Hiervoor is LRQA erkend door de Raad voor Accreditatie (RvA) alsmede door vele andere accreditatie instanties in de rest van de wereld.

LRQA Business Assurance helpt u bij uw systeemmanagement en risicobeheersing, om de huidige en toekomstige prestatie van uw organisatie te verbeteren en te beschermen.

Een belangrijk onderdeel van de Business Assurance methode van LRQA is het bewijs aan stakeholders leveren dat hun belangen worden behartigd.

LRQA wil ‘toegevoegde waarde’ leveren door: 
• erkenning en geloofwaardigheid van organisaties verbeteren
• een onpartijdige beoordeling voor de klant uit te voeren
• inzicht te geven in de effectiviteit van de systemen van de klant 
• klanten ondersteunen bij het verbeteren van hun performances

Over LRQA - Lloyd's Register Nederland B.V.

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
101 t/m 250