Adres

K.P. van der Mandelelaan 41a
3062 MB Rotterdam
Nederland
0102018425
http://www.lrqa.nl

Contactpersoon

LRQA - Lloyd's Register Nederland B.V.

LRQA is onderdeel van Lloyd’s Register Group uit Londen; een organisatie met als doel het bevorderen van veiligheid in systemen en constructies in de wereld. Lloyd’s Register is al sinds 1760 wereldleider in onafhankelijke classificatie, certificering en inspectie van producten, diensten en systemen. Onze activiteiten LRQA staat voor Lloyd’s Register Quality Assurance.

In Nederland is LRQA actief in: Certificatie Training Projects LRQA heeft een uitgebreid pakket van professionele en onafhankelijke diensten, welke u ondersteunen gedurende de gehele levenscyclus van elk van uw managementsystemen. Vanaf de geboorte van het idee om een managementsysteem in te voeren tot aan het moment waarop het systeem volledig en optimaal geïntegreerd is in uw reguliere bedrijfsvoering,

LRQA kan u tijdens elke fase van dienst zijn. LRQA certificeert managementsystemen tegen de meeste gekende nationale en internationale normen en standaarden. Hiervoor is LRQA erkend door de Raad voor Accreditatie (RvA) alsmede door vele andere accreditatie instanties in de rest van de wereld.

LRQA onderscheid zich door: Business Assurance Kennis Onafhankelijkheid en onpartijdigheid

Over LRQA - Lloyd's Register Nederland B.V.

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
101 t/m 250