Adres

Kelvinbaan 40
3439 MT Nieuwegein
Nederland
0302311377
http://www.lbpsight.nl

Contactpersoon

LBP|SIGHT BV

Projecten op het gebied van bouw, ruimte en milieu worden steeds complexer. Wetten wijzigen, de regeldruk neemt toe. Ook groeit het aantal stakeholders. Zelfs het eenvoudigste project heeft grote implicaties, zowel ruimtelijk, juridisch, maatschappelijk, economisch en milieutechnisch.

Specialistische kennis is cruciaal; kennis om slimme, innovatieve en vooral praktische oplossingen te ontwikkelen. Minstens zo belangrijk is het vermogen om vraagstukken in hun totaliteit en onderlinge samenhang op te lossen, en vervolgens die oplossingen ook uitgevoerd te krijgen.

Nooit gaan we op de automatische piloot, maar steeds weer opnieuw het wiel uitvinden is ook niet nodig. Wetten en regels zijn streng. Afwijken mag, mits oplossingen gelijk-waardig zijn.

Out of the box-denken en gezond verstand zorgen voor andersoortige, effectieve maar vooral praktische oplossingen.

Op ieder vakgebied willen we de beste mensen in huis hebben - specialisten die hun vak tot in de haarvaten beheersen. Experts en adviseurs die een scherp oog hebben voor nu en noodzaak. Van een enkel advies tot geïntegreerde totaaloplossingen. We bekijken vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken en brengen alle relevante aspecten in beeld.

Over LBP|SIGHT BV

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector: