Adres

Reeweg 18
1394 JD NEDERHORST DEN BERG
Nederland
0294 258525
http://www.lamme.nl

Contactpersoon

Lamme Textielbeheer

Over Lamme Textielbeheer

Lamme Textielbeheer startte in 1834 met een bleekveld in Loosdrecht en is uitgegroeid tot een vooraanstaande dienstverlener op gebied van textielbeheer. Als familiebedrijf willen wij onze klanten persoonlijk, snel en direct helpen. De focus ligt op het ontzorgen van klanten d.m.v. een totaal concept van reinigen, transport, beheer, ontwerp, verhuur en verkoop van textiel. Juist in deze tijd verdiepen wij ons in de klant en haar logistiek en bedrijfsvoering om het totale linnenbeheer efficiënter te laten verlopen.

Over Lamme Textielbeheer

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
101 t/m 250

MVO activiteiten

Lamme Textielbeheer ziet Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen als één van de belangrijkste leidraden in haar bedrijfsvoering. Sinds 2011 richten wij ons bewust op activiteiten waarbij het verkleinen van onze ecologische voetstap centraal staat. Dit zien wij als een constant proces van evaluatie en ontwikkeling. Enkele voorbeeld van onze actviteiten:

  • MVO Certificering in 2014 volgens de MVO prestatieladder welke voldoet aan de ISO norm 26000.
  • Deelname aan de meerjarenafspraak met het Ministerie van Economische Zaken dmv een Energie Efficiency Plan. 
  • Samenwerking met AM Groep welke 65 werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt detacheert op onze locatie te Schiphol-Noord.
  • Een geheel stoomloze wasserij op Schiphol-Noord.
  • Fairtrade en Organic textiel in ons assortiment.
  • Het terug winnen en hergebruiken van afvalwater dmv een regain.