Adres

Richterpad 9
5554BJ Valkenswaard
Nederland
0402047475
http://www.reisbureauvalkenswaard.nl

Contactpersoon

Holland International Reisbureau Valkenswaard

Over Holland International Reisbureau Valkenswaard

Holland International Reisbureau Valkenswaard is een full service reisbureau. Betrouwbaarheid, service en aantrekkelijke prijzen zijn een drietal kenmerken van het reisbureau. Holland International Reisbureau Valkenswaard stimuleert het duurzaam toerisme bij haar klanten door middel van presentaties en adviezen. Hierbij wordt een balans gezocht tussen duurzaamheid enerzijds en gemak, comfort, kwaliteit en prijs anderzijds. Het resultaat hiervan is dat de negatieve gevolgen van een vakantie of reis worden gereduceerd en de positieve effecten geoptimaliseerd. Alle 3 de P's (People, Planet & Profit) komen in ons beleid naar voren.

Lees meer hierover in ons MVO-profiel!

 

Over Holland International Reisbureau Valkenswaard

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
1 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Alle 3 de P's (People, Planet & Profit) komen in ons beleid naar voren.

People komt naar voren binnen Santé Reizen. Santé Reizen is onderdeel van het reisbureau en focust op gezondheid en vakantie. De samenleving vergrijst en we worden allemaal steeds ouder. Wij merkten dat er behoefte was aan gezonde vakanties, maar ook naar rolstoelvriendelijke accommodaties en bestemmingen die écht rolstoelvriendelijk zijn. Santé Reizen heeft 2 pijlers: Wellness+ en Kuurreizen. Deze reizen zijn voor mensen die preventief aan hun gezondheid willen werken in combinatie met een ontspannen vakantie, maar ook voor mensen die wel eens ergens last van hebben of een chronische aandoening hebben. Tijdens de vakantie zijn er deskundigen aanwezig die een individueel programma samenstellen. Zo'n programma bestaat bijvoorbeeld uit beweging, gezond eten, massages, modderpakkingen, specifieke behandelingen, sauna, baden in thermaal water.

Voor meer informatie zie: www.santereizen.nl

Daarnaast initeert en ondersteunt Holland International Reisbureau Valkenswaard diverse sociaal maatschappelijke projecten zoals BAFANAKIDS in Zuid Afrika en een weeshuis in Haiti.

Planet komt duidelijk naar voren in onze bedrijfsvoering. Reisbureau Valkenswaard is één van de eerste, zo niet het eerste, reisbureau in Nederland dat klimaatneutraal werkt: we werken dossierloos, beperken ons papiergebruik, scheiden ons afval, gebruiken onze groene energie efficiënt. In ieder gesprek laten wij duurzaam toerisme aan bod komen en wijzen wij de klant op duurzame vakantiemogelijkheden in onze groene accommodaties en de mogelijkheid tot het kopen van een GreenSeat.Daarnaast compenseren we de uitstoot van de huurauto's die wij verhuren!

De Profit die wij behalen uit onze activiteiten gebruiken wij om nieuwe duurzame projecten te starten, onze werknemers bewust te maken van het belang van duurzaamheid en te kijken hoe onze bestaande processen nog een stukje duurzamer kunnen worden.

This company has not done the MVO Maps scan yet.