Adres

' Haagse Toren' Rijswijkseplein 786
2516 LX Den Haag
Nederland
0703117683
http://www.hetnic.nl

Contactpersoon

Het NIC B.V.

Nergens in Nederland is zoveel kennis en ervaring van inkoop en contractmanagement op één plek te vinden als bij Het NIC. We dragen bovendien aantoonbaar bij aan duurzame en innovatieve inkoopoplossingen.

Meer dan 90 jaar ervaring in inkoop

Het NIC bestaat sinds 1921 en biedt dus ruim negentig jaar ervaring met inkoop voor de publieke en private sector. Overal staan organisaties voor grote uitdagingen. Meeveranderen met wat de omgeving van overheden vraagt, dat zien we als onze opdracht. Onze deskundige medewerkers en specialisten bieden u een kritische sparringpartner van advies tot uitvoering. Om opdrachtgevers vooruit te helpen is vindingrijkheid geboden. Dit betekent ook het lef hebben om antwoord te geven op de vraag die de klant soms zelf nog niet gesteld heeft. Vertrouw op de expertise van onze inkoopprofessionals, interim-managers, juridische helpdesk of online marktplaats.

Publieke- en private sector
 

De 120 professionals van Het NIC staan klaar voor organisaties voor zowel de publieke- als private sector. Met vestigingen in Den Dolder, Den Haag, Eindhoven en Zwolle vindt u ons vrijwel altijd in de buurt. Daarnaast heeft u toegang tot ons netwerk van circa 300 freelance interimmers op het gebied van inkoop, facilitair en logistiek.

Onze meerwaarde

  • Product-, proces-, markt- en juridische kennis en systemen
  • Integrale inkoopdienstverlening (van advies tot uitvoering)
  • Kennis van de publieke sector
  • We spreken de taal van onze klanten
  • 90 jaar inkoopervaring
  • Altijd direct in de buurt (landelijke dekking)

Door omvang continuïteit bieden en kwaliteit borgen

Wilt u meer informatie over Het NIC of wilt u weten wat Het NIC voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of via een van onze vestigingen.

Over Het NIC B.V.

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
101 t/m 250
Sector: