Adres

Geograaf 30
6921 EW DUIVEN
Nederland
026 3171717
http://www.hectas.nl

Contactpersoon

Hectas Bedrijfsdiensten C.V.

Over Hectas Bedrijfsdiensten C.V.

De kernactiviteit van Hectas Bedrijfsdiensten C.V. is het verzorgen van alle vormen van professioneel schoonmaakonderhoud in heel Nederland, in alle mogelijke sectoren. Naast schoonmaakonderhoud biedt Hectas ook andere facilitaire diensten, waaronder de levering van sanitaire voorzieningen via de Handelsdivisie Deverco. Hectas Bedrijfsdiensten C.V. maakt onderdeel uit van Hectas Gebaüdedienste GmbH, een Europese schoonmaakorganisatie die behalve in Nederland ook actief is in België, Duitsland, Hongarije, Luxemburg, Oostenrijk, Polen en Tsjechië. Hectas Schoonhouden In Nederland bevindt Hectas zich, op basis van omzet en aantal medewerkers, in de top 10 van schoonmaakorganisaties.

Vanuit 15 vestigingen verspreid over heel Nederland wordt de dienstverlening van Hectas aangestuurd. Het hoofdkantoor van Hectas is gevestigd in Duiven. Het uitgangspunt van Hectas is dat schoonmaakwerk mensenwerk is. Dit betekent intern dat Hectas hoge eisen stelt aan zichzelf als werkgever voor alle medewerkers. Extern wil Hectas zich in het contact met opdrachtgevers en relaties opstellen als een klantenpartner. Met mensen werken wij voor mensen aan een schone werk- en leefomgeving. Dat doen we door het schoonmaakvak optimaal te beheersen en te werken volgens afspraak. Bovendien mag u rekenen op onze pro-activiteit en creativiteit om tot passend maatwerk te komen. Wij bieden klantgerichte oplossingen met korte communicatielijnen, gecertificeerde kwaliteit en professionele medewerkers. Zo dragen wij bij aan een stimulerende omgeving, waar medewerkers zich prettig voelen en gasten graag langskomen. Deverco In onze activiteiten worden wij ondersteunt door onze Handelsdivisie Deverco. Deverco houdt zich dagelijks bezig met het adviseren van klanten op het gebied van schoonmaakmaterialen en –middelen, sanitaire inrichtingen en de daarbij behorende supplies. Daarnaast voorziet Deverco een breed facilitair pakket, waaronder bijvoorbeeld interieurbeplanting en schoonloopmatten. MultiServices Steeds meer organisaties worstelen met het vraagstuk op welke wijze diverse facilitaire diensten zo goed en zo duurzaam mogelijk op elkaar afgestemd kunnen worden. Om antwoord te geven op deze vraag is een unieke samenwerking gestart tussen vier professionele dienstverleners om gezamenlijk MultiServices aan te bieden. Onder de regie van FM at Work bieden onderstaande vier dienstverleners de mogelijkheid aan om facilitaire diensten efficiënt uit te besteden. * MPL Beveiligingsdiensten - Beveiliging * SAB Catering - Bedrijfscatering * ICOVA - Afvalverwerking * HECTAS - Schoonmaakdiensten Hectas staat o.a. voor: Sociale betrokkenheid richting personeel; convenant met de vakbonden. Innovatie; Innovatief Kwaliteits Audit Systeem. Maatschappelijke betrokkenheid; partner van SOS Kinderdorpen en het Ronald McDonald Kinderfonds. Maatschappelijk verantwoord ondernemen; partner van MVO Nederland.

Over Hectas Bedrijfsdiensten C.V.

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
500+
Sector:

MVO activiteiten

* Werkgroep MVO met als doel verdere bewustwording en beleidsvorming binnen Hectas te initiëren. * Informatievoorziening over de CAO en actief betrokken bij de totstandkoming van nieuwe CAO's. * Samenwerkingsverband met de vakbonden FNV en CNV en financieren van een tijdelijk lidmaatschap voor de medewerkers, zodat zij kennis kunnen maken met de diensten van de vakbonden. * Milieucertificering conform de ISO 14001-norm. * Inzet van microvezelsystemen met milieuvoordelen (verminderd water- en chemieverbruik). * Overmatig chemieverbruik voorkomen door inzet van het J-Flex-systeem waardoor de juiste dosering automatisch wordt verkregen. Gebruik van machines met aandacht voor het energieverbruik, de uitblaaslucht, het geluidsniveau en de levensduur. * Fietsproject voor de medewerkers. * Bewuste keuzes maken bij het opstellen van calculaties voor nieuwe projecten. * Investeren in opleidingen van medewerkers. * Tijd van de medewerkers en financiële middelen vrij maken om SOS-Kinderdorpen en het Ronald McDonald Kinderfonds te steunen.