Adres

delweg 14
6902 pj Zevenaar
Nederland
0316 5881122
http://www.tgcc.nl

Contactpersoon

The Good Car Company

Over The Good Car Company

Elektrisch vervoer heeft de toekomst. Daarvan zijn wij overtuigd. The Good Car Company richt zich daarom op de verkoop van elektrische voertuigen en het stimuleren van elektrische mobiliteit. Het ecologisch bewustzijn is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Tegelijkertijd groeit de vraag naar transport. Daardoor stijgt de behoefte aan milieuvriendelijke vervoermiddelen. Onze elektrische scooters, personenauto’s en bedrijfswagens voldoen aan die vraag. Ze zijn trendy, betrouwbaar, leveren uitstekende prestaties en zijn ook nog eens financieel aantrekkelijk in aanschaf en gebruik. Onze bedrijfswagens beantwoordden daarnaast volledig aan de eisen van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

The Good Car Company is ontstaan uit de traditionele autobranche. Met onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij uw aangewezen partner in elektrische mobiliteit. The Good Car Company. Bringing good cars to good people.

Over The Good Car Company

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
1 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

The Good Car Company wil het gebruik van elektrisch vervoer in Nederland stimuleren. Met innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten en met objectieve voorlichting. The Good Car Company. Bringing good cars to good people.

This company has not done the MVO Maps scan yet.