Adres

Rendementsweg 20
MIJDRECHT

0297-769101
http://www.geodirect.nl

Contactpersoon

Geodirect

Over Geodirect

Wij zijn er van overtuigd dat iedereen zelf digitaal kan meten en dat deze informatie direct beschikbaar moet zijn. Wij geloven dat we enkel moeten participeren in markten waarvan wij de overtuiging hebben van toegevoegde waarde te zijn. Intensieve samenwerking en kruisbestuiving met onze relaties stellen ons in staat op een unieke manier te innoveren. Bij alles wat we doen dagen we continu uit om te verbeteren, vooruit te kijken en anders te denken.

Om digitaal meten bereikbaar te maken voor onze relaties leveren wij een combinatie van betaalbare meetapparatuur en slimme softwareoplossingen. Wij optimaliseren de werkprocessen van onze relaties door zoveel mogelijk te automatiseren en zorgen ervoor dat digitale informatie direct beschikbaar en toegankelijk is.

Wij leveren, als exclusief distributeur, GPS- en optische meetapparatuur van Stonex in combinatie met de softwareoplossingen van Geolantis en Phytagoras voor bedrijven in de Infratechniek.

Naast een uitgebreid programma aan opleidingen, leveren wij unieke ondersteuning en begeleiding aan onze gebruikers, zowel telefonisch als in het veld. Wij beschikken over een gecertificeerd Service Center voor onderhoud, kalibratie en reparatie van Stonex en Handheld apparatuur. 

 

Over Geodirect

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Geodirect hanteert de volgende pijlers op het gebied van mvo:

Duurzaam inkopen

Geodirect laat duurzaamheidsaspecten meewegen in de aankoop van diensten en producten van haar leveranciers. Door deze stimulans naar de leveranciers toe wordt de hele keten bediend op het gebied van duurzaamheid, van producent tot de eindgebruiker.

Duurzame innovatie

Als leverancier van hard- en software zijn wij vaak de ideale schakel binnen de keten om te zorgen voor duurzaamheid. Door onze producten en diensten dermate (door) te innoveren zorgen wij dat werkprocessen worden geoptimaliseerd, waardoor onze klanten duurzaam kunnen ondernemen. 

CO2 reductie

Al onze medewerkers rijden een zeer zuinige auto met een beperkte CO2-uitstoot tot slechts 87 gram/km – de laagste uitstoot voor een auto met benzine- of dieselmotor van Europa. In combinatie met het lage brandstofverbruik en de belastingstimulans vanuit de overheid is de aanschaf van deze zuinige auto’s een slimme en duurzame investering.

Maatschappelijke betrokkenheid

Geodirect is sponsor van o.a. voetbalvereniging s.v. Nicolaas Boys, de Vereniging Voor Maatvoerders en stichting De Hollandse Cirkel.

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.