Adres

Rendementsweg 20e
3641 SL Mijdrecht
Nederland
0297-769101
http://www.geodirect.nl

Contactpersoon

Geodirect

Wij zijn er van overtuigd dat iedereen zelf digitaal kan meten en dat deze informatie direct beschikbaar moet zijn. Wij geloven dat we enkel moeten participeren in markten waarvan wij de overtuiging hebben van toegevoegde waarde te zijn. Intensieve samenwerking en kruisbestuiving met onze relaties stellen ons in staat op een unieke manier te innoveren. Bij alles wat we doen dagen we continu uit om te verbeteren, vooruit te kijken en anders te denken.

Om digitaal meten bereikbaar te maken voor onze relaties leveren wij een combinatie van betaalbare meetapparatuur en slimme softwareoplossingen. Wij optimaliseren de werkprocessen van onze relaties door zoveel mogelijk te automatiseren en zorgen ervoor dat digitale informatie direct beschikbaar en toegankelijk is.

Wij leveren, als exclusief distributeur, GPS- en optische meetapparatuur van Stonex in combinatie met de softwareoplossingen van Geolantis en Phytagoras voor bedrijven in de Infratechniek.

Naast een uitgebreid programma aan opleidingen, leveren wij unieke ondersteuning en begeleiding aan onze gebruikers, zowel telefonisch als in het veld. Wij beschikken over een gecertificeerd Service Center voor onderhoud, kalibratie en reparatie van Stonex en Handheld apparatuur. 

Over Geodirect

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10