Adres

Jansbinnensingel 26
6811 AL Arnhem

026 44 22 700
http://www.fourdigits.nl/

Contactpersoon

Four Digits B.V.

Over Four Digits B.V.

Four Digits is een Arnhems bedrijf dat zich bezighoudt met ontwikkeling van en advisering over software en webapplicaties. We doen dit met negen jonge mensen die geloven in het vrije woord, in constante kwaliteit en in ondernemen met oog voor mens en maatschappij. Klinkt zweverig? Wij vinden van niet. Onze keuze voor bijvoorbeeld open source, certificering en bedrijfsvoering zonder papier, heeft zich vertaald in een gezond bedrijf op een zichtlocatie in hartje Arnhem. Bedrijven, instellingen en andere organisaties leggen hun problemen op het gebied van bedrijfsprocessen bij ons neer en gezamenlijk komen we tot een oplossing. Een website, een intranet of applicaties op maat.

Four Digits analyseert, adviseert, voert uit en geeft ondersteuning waar nodig. Uiteindelijk zijn klanten in staat om zelf hun site of intranetomgeving van inhoud te voorzien. Ons portfolio telt naast bedrijven ook semi-overheden, maatschappelijke instellingen en diverse andere organisaties.

Over Four Digits B.V.

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

- compleet papierloos kantoor middels moderne en innovatieve opslag- en communicatie-oplossingen - fiets- loop- en treinbaar; onze mensen wonen allemaal op korte afstand, zodat we geen gebruik maken van auto's en dus een bijdrage leveren aan de mobiliteit en het tegengaan van uitstoot - Toegankelijk voor visueel gehandicapten: onze site is goedgekeurd door de stichting accessibility. - Afvalscheiding: al ons afval wordt gescheiden ingeleverd. -

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.