Adres

Vlijtseweg 228
7317 AN Apeldoorn
Nederland
055-5212956
http://www.dzu.nl

Contactpersoon

DZU Uitvaartkisten

DZU Uitvaartdienst is per 1 januari 2007 ontstaan uit een fusie tussen Düwel Uitvaartkisten te Apeldoorn en Het Zuiden Uitvaartkisten te Best. Beide bedrijven hebben een zeer ruime ervaring in het vervaardigen van uitvaartkisten (Düwel zelfs al meer dan 100 jaar). DZU Uitvaartkisten is een professionele organisatie met totaal circa 25 medewerkers en is volledig gespecialiseerd op de productie en levering van uitvaartkisten.

DZU heeft als motto “Samen werken aan kwaliteit !”, waarin wij onze manier van denken en werken tot uitdrukking laten komen. Wij zorgen ervoor dat de kist in de juiste uitvoering en op de juiste tijd word gemaakt en bezorgd. Dat doen wij door samen te werken met onze klanten, leveranciers depothouders en vervoerders. Allen zijn zij een belangrijke schakel om te komen tot een zorgeloze uitvaart.

Kwaliteitskisten
DZU bewaakt haar productie met een gedegen kwaliteitszorg. Grondstoffen, halffabricaten en het eindproduct worden aan continue kwaliteitscontroles onderworpen. Komt u eens langs in onze fabriek en overtuig u van onze werkwijze en producten!

DZU levert niet direct aan particulieren, wij zijn ervan overtuigd dat uitvaartondernemers veel beter in staat zijn om de families te begeleiden in de keuze van een uitvaartkist en te ondersteunen bij een groot verlies. Uiteraard staan wij u graag te woord over de mogelijkheden.

Over DZU Uitvaartkisten

Type organisatie:
Overig
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector: