Adres

Nobelstraat 16
3846 CG HARDERWIJK
Nederland
0341-41 25 01
http://www.drukkerijwedding.nl

Contactpersoon

Drukkerij Wedding BV

Over Drukkerij Wedding BV

Onze achtergrond is grafisch. Begonnen in 1844 zijn wij in die ruim 165 jaar uitgegroeid tot een duurzaam CO2 neutraal producerende drukkerij. Natuurlijk FSC gecertificeerd en in 2012 ISO gecertificeerd. Maar we zijn meer. Onze diensten hebben zich de afgelopen jaren uitgebreid met twee onderdelen. Handling en distributie Wij verzorgen voor bedrijven naast de productie, de opslag, handling, distributie, financiele afwikkeling (of delen daarvan) van hun producten. Wij doen dat voor internetbedrijven, opleidingsinstituten en bedrijven met meerdere vestigingen. Boeken Wij ondersteunen schrijvers met self publishing (www.boekenrealisator.nl).

Van inhoudelijke begeleiding, vormgeving, print/druk, afwerking, distributie tot het vinden van lezers/klanten. Met de website 1miljoenboeken.nl vinden we een steeds groter wordend publiek voor zelf publicerende schrijvers. Onze duurzaamheid gaat echter verder dan alleen het milieu. Wij maken duurzaam gebruik van de energie van onze mensen door onze autonome organisatie. Mensen maken daardoor veel meer natuurlijk gebruik van hun talenten en door de grote sociale veiligheid die onze belangrijkste basis vormt, is de samenwerking optimaal. Er zijn twee stromen binnen Wedding waar we zeer zorgvuldig mee omgaan, een geldstroom en een geluksstroom. Samen maken ze MVO vanzelfsprekend.

Over Drukkerij Wedding BV

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

Milieu Sinds enkele jaren zijn wij actief bezig met het verantwoord en milieu bewust produceren. Zo is al ons papier dat wij op magazijn hebben voorzien van een FSC keurmerk, onze inkten gebaseerd op plantaardige olie en is ons CTP systeem volledig chemieloos. Wij zijn op dit moment druk bezig met de milieu barometer die onze neus op de feiten drukt. Ons pand is bij de bouw al voorzien van allerlei snufjes om energie te besparen maar het kan altijd beter. Vanaf juni 2011 produceren wij CO2 neutraal. Werken vanuit je hart 'Bij Drukkerij Wedding gaan we uit van talenten, niet van beperkingen', zegt directrice Carin Wormsbecher. 'Iedereen is hier verantwoordelijk voor zijn eigen resultaten. Het enige wat ik van mijn mensen vraag is: eerlijkheid, respect en openheid. Als iedereen zich daar aan houdt, werkt dat fantastisch! Na wat moeilijke jaren zien wij de omzet stijgen.' Drukkerij Wedding heeft ervoor gekozen om de managementlaag weg te halen en heeft een aantal mensen in dienst 'met een lastig lijf'. Die diverstiteit en eigen verantwoordelijkheid heeft een geweldig effect op de medewerkers. "Je ziet mensen opbloeien", aldus Wormsbecher. "Ze produceren beter, de kwaliteit is hoger en ze lossen zelf hun problemen op. Als dat lukt, geeft dat natuurlijk een geweldig gevoel. En het geeft mij ruimte om op pad te gaan naar klanten."