Adres

Vleutensevaart 35
Utrecht

030 2979111
http://www.de.nl

Contactpersoon

Douwe Egberts Nederland

Over Douwe Egberts Nederland

Douwe Egberts. Als je als bedrijf al sinds 1753 bestaat, dan kun je heel wat verhalen vertellen. Over de beginjaren. Over de beste manier om koffie en thee te maken. En over het wereldconcern dat we nu zijn. Vanuit een rijke koffie- en theebeleving blijft Douwe Egberts een voortdurende inspanning leveren om de harten van onze klanten en consumenten te veroveren. Daarbij hoort vanzelfsprekend een MVO beleid dat past bij een van de grootste koffiebedrijven ter wereld: "Duurzamer van teelt tot kop, op weg naar een 100% duurzame koffiemarkt". Samenwerking is voor het behalen van deze doelstelling essentieel.

Douwe Egberts. Als je als bedrijf al sinds 1753 bestaat, dan kun je heel wat verhalen vertellen. Over de beginjaren. Over de beste manier om koffie en thee te maken. En over het wereldconcern dat we nu zijn. Vanuit een rijke koffie- en theebeleving blijft Douwe Egberts een voortdurende inspanning leveren om de harten van onze klanten en consumenten te veroveren. Daarbij hoort vanzelfsprekend een MVO beleid dat past bij een van de grootste koffiebedrijven ter wereld: "Duurzamer van teelt tot kop, op weg naar een 100% duurzame koffiemarkt". Samenwerking is voor het behalen van deze doelstelling essentieel. Daarom hebben wij in 2002 de DE Foundation opgericht en werken wij nauw samen met onze partners zoals UTZ certified, het Oranje Fonds, het logistieke netwerk FLAME en vele anderen. Meer lees je op www.de.nl/Duurzaamheid

Over Douwe Egberts Nederland

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
251 t/m 500
Sector:

MVO activiteiten

1967 - voor het eerst wordt koffiedik in onze fabriek in Joure gestookt om energie op te wekken 2002 - DE Foundation wordt opgericht om de koffieketen actief te verduurzamen 2006 - Douwe Egberts start de eerste Nationale Burendag 2011 - Duurzaamheidsdoelstellingen worden aangescherpt, bijv. 80% gecertificeerde koffie in 2015. Meer over onze doelstellingen op http://www.decs.nl/Pages/Duurzaamheid.aspx Douwe Egberts is onder andere ook lid van FLAME, het logistieke netwerk dat aantoond dat leverancier, logistiek dienstverlener en retailer succesvol en sámen kunnen werken aan het verduurzamen van een bedrijfstak.

This company has not done the MVO Maps scan yet.