DealCircle

Over DealCircle

Over DealCircle

DealCircle is de initiatiefnemer van www.green-deals.nl. Partners van MVO Nederland ontvangen 10% korting op de tarieven van www.green-deals.nl.

Over DealCircle

DealCircle is de initiatiefnemer van www.green-deals.nl. Partners van MVO Nederland ontvangen 10% korting op de tarieven van www.green-deals.nl.

DealCircle is een initiatief van Paul H. Teuben, ondernemer pur sang met meer dan 30 jaar ervaring in corporate organisaties. In de laatste jaren heeft Paul een passie ontwikkeld op het gebied van Duurzaam Ondernemen. In de visie van DealCircle is weglopen of negeren geen optie meer. De traditionele benadering van productie, consumptie of ondernemen, waarbij geen rekening wordt gehouden met de effecten op mens, milieu en continuïteit van de onderneming, past niet meer in de tijd. People, Planet, Profit en Passie moeten integraal onderdeel uitmaken van persoonlijk en zakelijk handelen. Het is dan ook de missie van DealCircle om zo veel mogelijk versnelling aan te brengen op het gebied van Duurzaam en Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Naast de advies- en coachingstrajecten verbindt DealCircle ondernemers met elkaar. In kleine informele bijeenkomsten worden dealmakers bij elkaar gebracht met slechts één doel; het sluiten van de deal. Deelnemers aan deze bijeenkomsten hebben een concrete deal te vergeven en komen een deal halen. DealCircle is een non-hiërarchische netwerkorganisatie die graag samenwerkt met professionals op verschillende vakgebieden.

Over DealCircle

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
1
Sector:

MVO activiteiten

DealCircle is de initiatiefnemer van www.green-deals.nl, de ontmoetingsplaats voor duurzaam ondernemend nederland. Op deze interactieve website kunnen ondernemers zich niet alleen profileren met hun duurzame producten en diensten, maar kunnen onderlinge verbanden leggen, vragen stellen en eventuele nieuwe product-markt combinaties ontwikkelen. Www.green-deals is een website van en voor duurzame ondernemers.

Partners van MVO Nederland ontvangen 10% korting op de tarieven van www.green-deals.nl

FusionCharts will load here

Organisatie nieuws

Organisatie events

donderdag 15 maart 2012 (Hele dag)