Adres

Akkerstraat 3
5084 HL Biest-Houtakker
Nederland
0135056262
http://www.datacenterkoeling.nl

Contactpersoon

DataCenter Infra Solutions B.V.

DataCenter Infra Solutions B.V. (DC-IS), opgericht in 2007. Dienstverlening: Consultancy diensten t.b.v. de inrichting en het beheer van datacenters. Vanuit de klantbehoefte naar duurzaamheid, CO2 reductie en kostenvermindering heeft DC-IS nu een geheel eigen datacenter koelconcept ontwikkeld voor het koelen van datacenters en brengt dat nu op de markt onder de productnaam DatacenterKoeling™.

In Rotterdam in de Van Nelleontwerpfabriek hebben we gedurende bijna 2 jaar de werking uitvoerig getest en alle kinderziekten eruit gehaald.

Per 1 augustus is ColoCenter in Zoetermeer als het duurzaamste datacenter van Nederland operationeel geworden op basis van ons koelconcept. Graag nodigen we uit voor een bezoekje waar u het  vooral ook even kunt voelen,

Geen gebruik meer van schadelijke koudemiddelen en meer dan 85% CO2 reductie door het zeer lage stroomverbruik van het klimatiseingssysteem. Gebruikmaking van de (nog) gratis buitenlucht, een klein beetje leidingwater op de heetste dagen in het jaar en het hele jaar door een heel klein beetje stroomgebruik blijkt genoeg om een datacenter zeer betrouwbaar en kwalitatief te kunnen koelen!

In Helmond zijn we nog druk bezig met de inrichting van het e-Quest datacenter.

AgentschapNL heeft de navolgende artikelen geplaatst:

http://www.agentschapnl.nl/content/brochure-duurzaam-koelen-van-datacenters

http://www.agentschapnl.nl/nieuws/colocenter-meest-duurzame-datacenter-nederland

Als initiatiefnemer voor het mileiukeur klimatisering van datacenters kunnen we melden dat het milieukeu voor de markt beschikbaar is vanaf Juli 2012. Uiteraard zullen ColoCenter en e-Quest voorzien gaan worden van een milieukeur. Zie de link: http://www.smk.nl/nl/s342/SMK/Publicaties/Nieuws-en-persberichten/c1093-2012/n495-Publicatie-Milieukeur-klimaatbeheersing-bij-datacenters

Kijk ook nog even op www.datacenterkoeling.nl

Over DataCenter Infra Solutions B.V.

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
1
Sector:

Media

DataCenterKoeling.VOB