Adres

Baron van Nagellstraat 136m
3771 LL BARNEVELD
Nederland
0342-427090
http://www.crmpartners.nl

Contactpersoon

CRM Partners BV

CRM Partners is toonaangevend op het gebied van consultancy, learning services, beheer en projecten op basis van Microsoft Dynamics CRM. CRM Partners loopt voorop op het gebied van kennis van dit platform. Die reikt verder dan de technische aspecten alleen. Ook kennis van bedrijfsprocessen en branchespecifieke toepassingen zijn belangrijk bij de inrichting van een CRM-systeem. We zetten business consultancy in om te zorgen dat CRM volledig geïntegreerd wordt in de bestaande bedrijfsvoering én om de klantgerichtheid van een organisatie te vergroten.

Onze oplossingen voorzien in generieke en branche specifieke toepassingen voor financiële dienstverlening, ledenorganisatiesen Agri. We hebben ruime ervaring met grote nationale en internationale CRM-projecten. CRM Partners heeft een groot aantal wereldwijde implementaties bij multinationals succesvol afgerond. Enkele van onze klanten zijn ABN AMRO, Reaal Verzekeringen, VNO NCW, KNMG,FME-CWM , Bayer, Nutreco, Maandag, Berenschot.

CRM Partners is Microsoft Certified Gold CRM Partner en lid van de Presidents Club van Microsoft Dynamics. We werden in 2011 benoemd tot de Microsoft Inner Circle (top 60 Dynamics partners wereldwijd).

Over CRM Partners BV

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector: