Adres

Edisonbaan 6
3439 MN Nieuwegein
Nederland
088 1881910
http://www.corporatedesktop.nl

Contactpersoon

Corporate Desktop

Corporate Desktop levert volledig beheerde en beveiligde kantoorautomatisering via Internet: een vertrouwde Windows desktop, met Office, Outlook e-mail, al uw andere gewenste applicaties én uw persoonlijke instellingen en huisstijl. Het maakt niet meer uit of u een Windows, Apple, iPad of Android computer gebruikt, het werkt allemaal.
Voor klanten betekent dit een luxe ICT omgeving maar zonder de zorgen over eigen servers, licenties, systeembeheer, back-up en beveiliging. Alle diensten worden op maandbasis voor een vast bedrag per medewerker aangeboden. Investeringen en lange contracten zijn niet (meer) nodig en door onze inzichtelijke rapportages weet u altijd wat u betaalt. Tekent u toch voor langere tijd, dan gaat de prijs verder naar beneden.

Corporate Desktop is ontstaan uit de behoefte om zelf zorg te dragen voor een mobiele werkomgeving die plaats en tijdonafhankelijk werkt. Zo worden files en andere onnodige kilometers vermeden en is er een betere balans in de privé / werk verhouding.
De oplossingen van Corporate Desktop sluiten dan ook naadloos aan op de eisen die Het Nieuwe Werken aan uw ICT stelt. Daarnaast levert Corporate Desktop met raad en daad ondersteuning aan bedrijven die Het Nieuwe Werken ondersteunen.

Over Corporate Desktop

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector: