Adres

Waalbandijk 159-165
6651 KD Druten
Nederland

http://www.conpax.com

Contactpersoon

Conpax total packaging

Conpax is een totaalleverancier op het gebied van verpakkingen en disposables. We bieden totaaloplossingen die bestaan uit naadloos op elkaar afgestemde machines, materialen (disposables, kartonnages en folie) en technische ondersteuning.

Voor Conpax is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen iets vanzelfsprekends. Immers, Conpax is een onderdeel van de huidige samenleving en neemt daarvoor ook zijn verantwoordelijkheid. Conpax probeert zo veel mogelijk een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen van de omgeving, klanten, personeel en leveranciers, zodat dit uiteindelijk weer een positieve invloed heeft op de maatschappij.

Om deze reden heeft Conpax een MVO-beleid opgesteld en een assortiment biologisch afbreekbare verpakkingen in zijn assortiment, onder de naam Conpax Green, www.conpaxgreen.com.

Daarnaast zijn we druk bezig met het ontwikkelen van een methodiek om uit te rekenen hoe groot de milieubelasting van een verpakking en disposables nu daadwerkelijk is. Kernwoorden hierbij zijn onafhankelijkheid, transparantie en earth. Meer hierover is te lezen op www.screen4green.nl

Over Conpax total packaging

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100

Media

Visie Conpax op MVO