Adres

Herculesplein 80
3584 AA Utrecht
Nederland
030-2193800
http://www.conclusion.nl

Contactpersoon

Conclusion b.v.

Conclusion is uniek: wij onderscheiden ons met 30 gespecialiseerde werkmaatschappijen in people business. Deze werkmaatschappijen spelen flexibel in op de vraag van de markt.

Wat we doen

Conclusion is dé dienstverlener op het gebied van:

  • - Human Capital
  • - Communication
  • - Organisation
  • - Technology

Door samenwerking tussen de verschillende werkmaatschappijen worden voortdurend specifieke, klantgerichte ketens van dienstverlening gevormd. Elke klant bepaalt een eigen koers, de wijze van aansturing en de mate van betrokkenheid van meerdere werkmaatschappijen. Zo profiteren onze klanten ten volle van de mogelijkheden.

Anders

Conclusion is anders dan andere bedrijven. Conclusion ziet kracht in het positieve van mensen en dat is de voedingsbodem voor specialisten met lef. Mensen die verder willen kijken dan de al betreden paden. Wij staan voor onbevangenheid, daadkracht, vertrouwen en transparantie.
In de zoektocht naar antwoorden op complexe vragen is Conclusion de partner. Op basis van wederzijds respect en in harmonie met de omgeving, zoeken we samen met onze opdrachtgevers naar oplossingen die hoger reiken dan de huidige standaard. Met talent als inspiratie en door passie en toewijding in de uitvoering van ons werk, bieden wij oplossingen die bijdragen aan de doelen en wensen van onze klanten

 

Over Conclusion b.v.

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
500+
Sector: