Adres

Herculesplein 80
3584 AA Utrecht

030 2193800
http://www.conclusion.nl

Contactpersoon

Conclusion b.v.

Over Conclusion b.v.

Conclusion is uniek: wij onderscheiden ons met 30 gespecialiseerde werkmaatschappijen in people business. Deze werkmaatschappijen spelen flexibel in op de vraag van de markt.

 

Wat we doen

Conclusion is dé dienstverlener op het gebied van:

  • - Human Capital
  • - Communication
  • - Organisation
  • - Technology

Door samenwerking tussen de verschillende werkmaatschappijen worden voortdurend specifieke, klantgerichte ketens van dienstverlening gevormd. Elke klant bepaalt een eigen koers, de wijze van aansturing en de mate van betrokkenheid van meerdere werkmaatschappijen. Zo profiteren onze klanten ten volle van de mogelijkheden.


Anders

Conclusion is anders dan andere bedrijven. Conclusion ziet kracht in het positieve van mensen en dat is de voedingsbodem voor specialisten met lef. Mensen die verder willen kijken dan de al betreden paden. Wij staan voor onbevangenheid, daadkracht, vertrouwen en transparantie.
In de zoektocht naar antwoorden op complexe vragen is Conclusion de partner. Op basis van wederzijds respect en in harmonie met de omgeving, zoeken we samen met onze opdrachtgevers naar oplossingen die hoger reiken dan de huidige standaard. Met talent als inspiratie en door passie en toewijding in de uitvoering van ons werk, bieden wij oplossingen die bijdragen aan de doelen en wensen van onze klanten

 

Over Conclusion b.v.

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
500+
Sector:

MVO activiteiten

Conclusion heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Onder de noemer Conclusion Cares nemen we op verschillende vlakken onze verantwoordelijkheid. Omdat het ons kan schelen.

Gezond leven en denken zijn belangrijke waarden in de organisatiecultuur van Conclusion. Dit levert de creatieve energie en inspiratie om voor onze klanten de beste resultaten te bereiken.

Conclusion wil concreet bijdragen aan een gezond milieu, aan behoud van de natuur, aan duurzame ontwikkeling en aan een inspirerende leefomgeving. Conclusion wil een bijdrage leveren aan het afremmen van de opwarming van de aarde. Vermindering van het gebruik van energie en energie efficiency staan centraal in de bedrijfsvoering van Conclusion. Op termijn wil Conclusion CO2-neutraal opereren.  Omdat het nodig is en nieuwe mogelijkheden biedt.  

Conclusion draagt actief een duurzame lifestyle van ondernemingen, organisaties en individuen uit en ondersteunt haar opdrachtgevers in duurzaamheidsvraagstukken op het gebied van People, Profit en in geringere mate, Planet.  

Conclusion is gedreven om haar eigen ecologische footprint te reduceren en heeft haar milieu- en energiemanagementsysteem gecertificeerd conform de SKAO Prestatieladder en de ISO14001. Tevens maakt Conclusion haar duurzaamheidsprestaties inzichtelijk in het duurzaamheidsplatform FIRA Rating System.