Adres

Maliestraat 3
3581 SH UTRECHT

030-2567590
http://www.chainconnection.com

Contactpersoon

Chain Connection B.V.

Over Chain Connection B.V.

Chain Connection is een fullservice reclamebureau dat energie krijgt van ondernemers met een visie, met een passie om het verschil te maken. Als individu beschikken wij elk over specifieke marketing en communicatiekennis, maar samen vormen we een sterk geheel. Wat betekent fullservice? Fullservice betekent verschillende dingen voor verschillende ondernemers. Wat wij er mee bedoelen, is dat wij van concept tot resultaat het volledige marketingcommunicatieproces invullen.
U kunt bij ons terecht voor de inzet van individuele marketingmiddelen of een compleet totaalpakket. Omdat communicatie een uitdaging op zich is, vormt Chain Connection graag het verbindende element voor uw onderneming. Wij zijn hét aanspreekpunt voor uw communicatie.Met advies en een eigen kijk op reclame bieden wij graag een helpende hand, van concept tot resultaat. Wij verzorgen uw reclame, websites, ontwerp en drukwerk, copywriting, marketing en public relations, video’s en nog veel meer. Wat altijd vooraf moet gaan aan een project, is een goed gesprek. Niet alleen om uw behoeften te inventariseren, maar ook om te adviseren. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Bel ons voor een afspraak op telefoonnummer 030 256 75 90 of bekijk www.chainconnection.com!

Over Chain Connection B.V.

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Chain Connection steunt meerdere goede doelen. Dit doen wij niet alleen in de vorm van maandelijkse donaties, maar ook door het aanbieden van sterk gereduceerde tarieven aan goede doelen of non-profit organisaties die bijvoorbeeld een training of workshop afnemen. Naast een scherp oog op de zakelijke markt houden wij ook de maatschappij in het vizier. Op deze manier draagt Chain Connection bij aan een leefbare en prettigere omgeving, voor iedereen.

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Organisatie aanbiedingen