Brandwijk Kerstpakketten | Promo.nl

Over Brandwijk Kerstpakketten | Promo.nl

‘De Wereld van Brandwijk’

Altijd op verantwoorde wijze zoeken naar verbetering van kwaliteit en dienstverlening. Opdrachtgevers zijn vol lof over de duurzame en milieuvriendelijke wijze waarop Brandwijk zijn onderneming in de afgelopen decennia heeft ontwikkeld. Dick en Pieta Brandwijk hebben altijd gekozen voor een persoonlijke benadering en geïnvesteerd in langdurige klant- en leveranciersrelaties. Dit vormt de basis voor het huidige succes.

Toonaangevende bedrijven en overheidsinstanties ervaren de aanpak als professioneel en daarbij een ‘warme deken’. Niet voor niets behoren alle accounts van het eerste uur nog steeds tot de vaste klantenkring. Klantgerichtheid, flexibiliteit, creativiteit en gastvrijheid zijn een ijzersterk handelsmerk geworden en voor veel opdrachtgevers de reden om een langdurige relatie met Brandwijk aan te gaan

Duurzaam duurt het langst!

Over Brandwijk Kerstpakketten | Promo.nl

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Uniek in de branche Medio 2010 opende Brandwijk in Zaltbommel de deuren van ‘De Wereld van Brandwijk’. Een kroon op het werk van ruim dertig jaar innovatief en verantwoord vooruitstrevend ondernemen. Een milieuvriendelijk bedrijfspand met prachtige showrooms waarin bovendien is geïnvesteerd in diverse energiezuinige en besparende toepassingen. Het betekende de opmaat naar het CO2 bewust niveau 3 certificaat. Recentelijk ontving Brandwijk als eerste in haar branche de certificering uit handen van Annemieke Traag, gedeputeerde van de provincie Gelderland.

Naast CO2 bewust is men ook ISO 9001, MVOPPP en FIRA gecertificeerd. De meest recente noviteit is de lancering van een geheel vernieuwde website. Gebouwd op basis van bedieningsgemak voor de bezoeker. Het technisch platform is gelinkt aan alle sociale media en biedt clientèle de mogelijkheid een eigen webshop in te richten. Bovendien registreert Brandwijk belangrijke gebeurtenissen en toont deze video’s op de website aan zijn bezoekers.