Adres

Lloydstraat 5
Rotterdam

010-4767899
http://www.boerenjongens.net

Contactpersoon

Boerenjongens

Over Boerenjongens

Boerenjongens is een creatief communicatiebureau die bedrijven helpt en adviseert hoe ze willen communiceren. 

Onze passie is om mooie en goed doordachte communicatie te maken die ergens toe leidt. Die de wereld een stukje beter maakt, mensen in beweging zet en winst oplevert. In welke zin dan ook.

Over Boerenjongens

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Commercieel-maatschappelijke communicatie is een trend die inmiddels door het moderne ondernemen is omarmd, maar het kan in veel gevallen veel effectiever. Want de spelregels voor communicatie waarbij winstdoelstellingen én maatschappelijke relevantie samengaan pakken net even anders uit. De consument is tegenwoordig mondiger en erg goed geïnformeerd. Valse of vage beloften worden niet geloofd. Het gaat meer dan ooit om transparantie, persoonlijke betrokkenheid, authenticiteit en breed informeren. Eigenlijk de manier waarop veel non-profit organiaties ook communiceren.

Aan de andere kant zijn de spelregels om commercieel te overleven juist goed van toepassing op non-profit instellingen zoals goede doelen. Vaak is die communicatie heel ééndimensionaal, met het risico dat de consument zijn belangstelling verliest. Veel mensen herkennen zich erin ‘afgestompt’ te zijn door alle negatieve berichten over honger, milieu en oorlog. De commercie zal daarentegen altijd oog hebben voor de behoefte van de consument en zich onderscheidend willen opstellen. Het levert communicatie op die creatiever, spannender en effectiever is.

Het gaat ons erom om het beste van de twee werelden samen te brenge