Adres

Koningin Julianaweg 25
3155 AR MAASLAND

0624431639
http://www.bloomingeco.nl

Contactpersoon

Blooming E-co

Over Blooming E-co

Het open platform Blooming E-co helpt bedrijven en overheden om duurzaamheid tastbaar, zichtbaar en winstgevend te maken. Het resultaat is continuiteit en betrokkenheid. Met de webblog 'Duurzaamheid voor directeuren' maakt de dialoog mogelijk. Het legt ook verbindingen tussen abstracte visies en praktische acties. De mening van velen zorgt voor diversiteit. Dat kan op deze blog. Iedereen kan zijn of haar bijdrage leveren. Een motivatiescan op het gebied van duurzaam ondernemen is beschikbaar. De drijfveer voor duurzaam ondernemen ligt namelijk bij de ondernemer zelf. Uitgangspunt is dat iedereen en elk bedrijf wel iets doet op het gebied van duurzaamheid. Een goed of slecht bestaat niet.

De scna maakt de drijfveren inzichtelijk. Het stimuleert om van Maatschappeloijk Bewust (MBO) naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) te gaan.

Over Blooming E-co

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

- Communicatie advies om duurzaamheid zichtbaar, tastbaar en winstgevend te maken; - Ondersteuning lokale overheden om het bedrijfsleven betrokken te krijgen bij duurzame beleidsplannen; - Workshops en scan inzake drijfveren van duurzaam ondernemen; - Opzetten en uitvoeren activiteiten om duurzaamheid te stimuleren zoals workshops, seminar, prijsvragen en innovatiegroepen; - begeleiden van gemeente op het gebied van Cittaslow ondernemerschap. - Auto's met milieuklasse A t/m C en een zuinig rijgedrag. - Als het kan wordt de fiets gebruikt. - Hergebruik van papier en spaarzaam printen - Groene stroom, spaarlampen en zuinige laptops - Zorgvuldigheid en integriteit - sterk betrokken bij regionale streekontwikkeling (stad-platteland relaties) - bestuurlijk actief in ondernemersvereniging en stichting Groen-Goud. Deze laatste stimuleert economische ontwikkelingen die passen in een open weide landschap; de groene economie dus.

This company has not done the MVO Maps scan yet.

Organisatie aanbiedingen