Adres

Europalaan 40
3526 KS Utrecht
Nederland
0302916865
http://www.berenschot.nl/

Contactpersoon

Berenschot B.V.

Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau. Al meer dan 70 jaar verrast Berenschot haar klanten met opmerkelijke inzichten. Ingewikkelde vraagstukken omzetten in werkbare constructies. Dit door innovatie te koppelen aan creativiteit. En dat ervaren onze klanten. Zij kiezen voor Berenschot, omdat onze adviezen hen op voorsprong zetten.

Ook op het gebied van MVO biedt Berenschot een breed scala adviesproducten. We hebben een uniek implementatieproces ontwikkeld, dat als geheel of modulair kan worden toegepast in elke organisatie.

Berenschot International is bovendien gespecialiseerd in MVO-vraagstukken in opkomende markten en ontwikkelingslanden in Oost-Europa, Afrika, Azië en Latijns Amerika, zoals verantwoord ketenbeheer, human rights due diligence, en het ontwikkelen van duurzame bedrijfsstrategieën. Berenschot werkt afhankelijk van het vraagsuk samen met internationale teams van experts.

Lees hier meer over Berenschot en MVO/duurzaamheid: http://www.berenschot.nl/markten-sectoren/virtuele-map/mvo-duurzaamheid/

Lees hier meer over Berenschot en de IMVO-voucher: http://www.berenschot.nl/actueel/nieuws/virtuele-map/nieuws-2012/benut-imvo-voucher/

Over Berenschot B.V.

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
251 t/m 500
Sector:

Organisatie nieuws

Organisatie events

Organisatie aanbiedingen