Adres

Duit 15
8305 BB Emmeloord
Nederland
+31 (0)527 639978
http://www.agrico.nl

Contactpersoon

Agrico B.V.

Een krachtige, coöperatieve organisatie die wereldwijd aardappelen vermarkt, nieuwe rassen kweekt en innovatieve oplossingen bedenkt. Dat is Agrico. Van het prille zaadje tot aan het schap van de supermarkt.

Actief in de gehele keten
Wat als klein zaadje begint, eindigt uiteindelijk als aardappel of aardappelproduct in het winkelschap. Een wereldwijde voedselketen zit ertussen. In die hele keten is Agrico, samen met haar partners, actief. Van research via pootgoed naar consumptieaardappelen. Zelfs over het vervoeren, verpakken en presentatie in het schap denkt Agrico graag met u mee.

Voor iedere klant een aardappel
Met onze hoogwaardige rassen en gespecialiseerde telers is de wereld ons afzetgebied. Agrico-klanten kunnen kiezen uit meer dan 80 rassen. Naast een veelzijdig aanbod aan gangbare aardappelen heeft Agrico een ruime variatie in biologische rassen. Onze werkwijze stemmen wij zoveel mogelijk af op de locale omstandigheden van onze klanten, door ons internationaal netwerk van dochterondernemingen en Agrico-vertegenwoordigers in meer dan 75 landen.

Over Agrico B.V.

Type organisatie:
Branche- of beroepsorganisatie
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector: