Adres

Buitenhof 47
2513 AH DEN HAAG
Nederland
0703468429
http://www.7AM.nl

Contactpersoon

7AM Den Haag

Over 7AM Den Haag

Op het Buitenhof is 7AM Den Haag gevestigd, een moderne locatie met 10 multifunctionele ruimtes, geschikt voor groepen tot 140 personen. Alle ruimtes zijn voorzien van airconditioning en technische faciliteiten als projectie, geluid, internet (WiFi/ADSL) en veel daglicht. Met het uitzicht op het Binnenhof en de Ministeriële Torens is dit ook een unieke locatie voor een ontbijtsessie, zakelijke lunch, borrel en/of diner.

7AM hecht grote waarde aan eerlijke producten en duurzame oplossingen in dagelijkse processen. Waar mogelijk wordt in 7AM gebruik gemaakt van biologische producten en duurzame toepassingen.

Wij vinden dat ons eten puur en eerlijk moet zijn. Ingrediënten moeten de tijd hebben gekregen om onder natuurlijke omstandigheden te groeien en te rijpen. De aandacht en toewijding van vaak lokale leveranciers proef je. Wij garanderen het gebruik van een diversiteit aan streekproducten uit de directe omgeving. Voor uw en onze toekomst.

Over 7AM Den Haag

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

7AM hecht grote waarde aan eerlijke producten en duurzame oplossingen in dagelijkse processen. Waar mogelijk wordt in 7AM gebruik gemaakt van biologische producten en duurzame toepassingen, voor uw en onze toekomst.

Organisatie nieuws

Organisatie aanbiedingen