Informatiepunt

Ook partner worden?

Praktijkvoorbeeld

GEJA Werkprojecten is een detacheringsbureau voor de aannemerij in de Randstad. Via GEJA vinden werkzoekenden met een uitkering een tijdelijke baan als bouwhulp, timmerkracht, keetmedewerkster of secretaresse. Soms onder begeleiding van een werkbegeleider. "Door ons ziet de aannemerij dat Sociaal Ondernemen ook kan werken", vertelt directeur Arjen Ravesloot in deze video van WSP Amsterdam ...

Duurzame innovatie

foto Duurzame Innovatie, fotograaf: Fairphone, CC BY-NC-SA 2.0

Over innovatie

Innovatieve ideeën over product of productieproces, kunnen de productiviteit in uw bedrijf verhogen of producten aantrekkelijker maken. Innovatie kan zich richten op technische vernieuwing, vernieuwing in bedrijfsstructuren of het veranderen van een sociale structuur.

Research & development

Innovatie komt niet vanzelf. Er is aandacht en budget voor nodig. Aandacht en investeringen in Research & Development maken uw bedrijf innovtiever.

Innovatie & MKB

Innovatie is niet alleen iets is voor grote bedrijven. Juist kleine bedrijven hebben de flexibiliteit om te innoveren en in te springen op de kansen van vernieuwende producten en processen. Nu crowdfunding meer gemeengoed wordt, hebben kleine bedrijven ook de financiele mogelijkheid om te investeren in innovaties.