Informatiepunt

Ook partner worden?

Praktijkvoorbeeld

De ambitie van ... Carola Wijdoogen, directeur Duurzamer ondernemen NS In 2006 ben ik bij NS gaan werken. Aanvankelijk als hoofd Inkoop NSR, waar treinen en energie worden ingekocht, later bij Commercie als hoofd Portfoliomanagement en Innovatie. In 2010 werd duurzaam ondernemen opgenomen in de strategie van NS en werd ik directeur Duurzamer Ondernemen. Een nieuwe functie, met de opdracht om...

Duurzame innovatie

foto Duurzame Innovatie, fotograaf: Fairphone, CC BY-NC-SA 2.0

Over innovatie

Innovatieve ideeën over product of productieproces, kunnen de productiviteit in uw bedrijf verhogen of producten aantrekkelijker maken. Innovatie kan zich richten op technische vernieuwing, vernieuwing in bedrijfsstructuren of het veranderen van een sociale structuur.

Research & development

Innovatie komt niet vanzelf. Er is aandacht en budget voor nodig. Aandacht en investeringen in Research & Development maken uw bedrijf innovtiever.

Innovatie & MKB

Innovatie is niet alleen iets is voor grote bedrijven. Juist kleine bedrijven hebben de flexibiliteit om te innoveren en in te springen op de kansen van vernieuwende producten en processen. Nu crowdfunding meer gemeengoed wordt, hebben kleine bedrijven ook de financiele mogelijkheid om te investeren in innovaties.