Skip naar content

HR

HR

De WerkScan

De WerkScan geeft inzicht in uw werkvermogen en dat van werknemers. En geeft kansen om dit verbeteren.

Fair Wage Ladder

de Fair Wage Ladder is een innovatieve online tool die merken, fabrieken, vakbonden en NGO's helpt om toe te werken naar een leefbaar loon voor arbeiders in de kledingindustrie.

Arboportaal

De website www.arboportaal.nl van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is dé kennisbank voor alle vragen die ondernemers hebben over veilig werken, gevaarlijke stoffen, goed werkgeverschap en natuurlijk de Arbowetgeving.

Wajongpaspoort

Het Wajongpaspoort is een boekje met praktische tips en concrete voorbeelden voor werkbare cao-afspraken over de inzet van jongeren met een beperking op de arbeidsmarkt. Het paspoort biedt werkgevers handvatten om de huidige drempels te slechten.

De Wellsociety Simulator

De Wellsociety Simulator is een managementsimulatie op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen (MBO) waarin het bedrijf Van der Spek Zoetwaren centraal staat. Deelnemers aan de simulatie dienen in teamverband keuzes te maken gericht op het ontwikkelen en implementeren van een MBO-strategie voor het bedrijf. Met de Wellsociety Simulator krijgen deelnemers inzicht in de meerwaarde en het organiseren van maatschappelijk betrokken ondernemen.

Instrumenten van leeftijdsbewust personeelsbeleid

Informatie over instrumenten voor het voeren van leeftijdsbewust personeelsbeleid.
Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen