Skip naar content

HR

HR

Nationale Alfabetiseringsprijs

Een organisatie of project dat bijdraagt aan de preventie en bestrijding van laaggeletterdheid, kan deze prijs winnen.
Op de Dag van de Alfabetisering worden de jaarlijkse Nationale Alfabetiseringprijzen uitgereikt. Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap beloont organisaties die zich inzetten voor de bestrijding van laaggeletterdheid.

Kroon op het Werkprijs

De Kroon op het Werkprijs is er voor werkgevers die een stevig gezondheidsmanagementbeleid hebben. Organisaties die een lichtend voorbeeld zijn voor anderen en hart hebben voor hun medewerkers kunnen deze prijs in de wacht spelen.
Werken bij een gezond bedrijf met gezonde medewerkers verhoogt de motivatie en betrokkenheid op het werk. Organisaties die goed bezig zijn op dit gebied kunnen de Kroon op het Werkprijs winnen. Ofwel; werkgevers die een stevig gezondheidsmanagementbeleid in hun organisatie hebben.

DiVGoodPracticePrijs

De mkb-ondernemer die op de beste manier diversiteit in zijn personeelsbestand brengt, krijgt daar de DivGoodPracticePrijs voor. Het Landelijke Netwerk Diversiteitsmanagement looft de prijs uit.
Het Landelijk Netwerk Diversiteitsmanagement wil via de DivGoodPracticePrijs de mkb-ondernemer onderscheiden die op de beste manier diversiteit in zijn personeelsbestand brengt. Dat wil zeggen dat hij zowel allochtone als autochtone medewerkers in dienst heeft. En wel op zo’n manier dat alle partijen erop vooruit gaan en er ‘winst’ bij ervaren.

Great Place to Work Verkiezingen

Bij de Great Place to Work Verkiezingen wordt de beste werkgever van Nederland gekozen. Organisaties met een goede werkomgeving vallen in de prijzen.
Great place to work inc. is een wereldwijd organisatie- en adviesbureau dat bedrijven in alle sectoren helpt duurzame verbeteringen te realiseren in hun bedrijfsrelaties. Great Place to Work brengt jaarlijks in kaart welke werkgever het beste is in duurzame relaties binnen hun bedrijf. Ook in Nederland wordt elk jaar de lijst van Beste Werkgevers van Nederland bekend gemaakt.
Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen