Skip naar content

Base of the Pyramid

Base of the Pyramid

CREM

CREM adviseert, doet onderzoek en faciliteert diverse processen die bijdragen aan duurzaamheid. Wij werken in opdracht van internationale organisaties, de overheid, het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en certificeringsinstellingen. Onze specifieke expertise ligt op het gebied van MVO en ketenbeheer, biodiversiteit en natuurlijke hulpbronnen, lokale duurzame ontwikkeling en afvalmanagement.

ProPortion

ProPortion ondersteunt bedrijven in het realiseren van opschaalbare sociale en duurzame ondernemingen die consumenten met een laag inkomen bedienen in opkomende landen. ProPortion onderscheidt zich met een BoP-aanpak waarin de gemeenschap centraal staat. ProPortion vervult in een projectteam de rol van strategisch designers, die ten eerste de doelgroep in haar context letterlijk inzichtelijk maken en ten tweede het ontwerpproces begeleiden om, samen met stakeholders, tot sociale business modellen te komen.

BoP Innovation Center (BoP Inc.)

Het BoP Innovation Center (BoP Inc.) is initiator en aanjager voor het Nederlandse bedrijfsleven om effectief te werken volgens het Base of the Pyramid-principe. Het BoP Innovation Center biedt ondersteuning om van business strategie├źn in ontwikkelingslanden een succes te maken.

BiD Network

Business in Development is een netwerk dat mkb-bedrijven in ontwikkelingslanden helpt met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het netwerk biedt professionele hulp op het gebied van financiering en heeft een uitgebreide database met praktijkvoorbeelden.
Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen