Skip naar content

Innovatie

Innovatie

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) stimuleert ondernemers bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen, met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken.

New Venture

New Venture is een jaarlijkse businessplancompetitie bestaande uit drie rondes: de ideeomschrijving, een haalbaarheidsstudie en het businessplan. U kan tot € 25.000,- winnen!

Higherlevel.nl

Higherlevel.nl is een virtuele ontmoetingsplaats waar ondernemers en experts uit zowel de private als publieke markt elkaar helpen aan kennis, informatie en contacten.

IIP Duurzame ICT

Het IIP Duurzame ICT is een open samenwerkingsverband tussen onderzoekers, bedrijven, maatschappelijke instellingen en gebruikers op het gebied van communicatie en informatietechnologie.

LiveWire

Het programma LiveWire is een samenwerkingsverband tussen multinational SHELL en innovatiecentrum Syntens. LiveWire biedt persoonlijke begeleiding en een professioneel netwerk voor technisch innovatieve ondernemers.

SEV- Innovatie in wonen

De SEV (Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting) is er om innovatieve antwoorden te ontwikkelen voor maatschappelijke vraagstukken op het gebied van wonen.

Urgenda

Urgenda is de actie-organisatie die Nederland sneller duurzaam wil maken, samen met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren.

Innovatiecentrum Syntens

Syntens is een innovatiecentrum en brengt ook het kwartaalmagazine ‘Innoveer!’ uit. Hierin staan praktische tips voor ondernemend Nederland.

Antwoord voor Bedrijven

Antwoord voor Bedrijven biedt een compleet overzicht van alle subsidies voor ondernemers.

Bouwlokalen

Laagdrempelig samenwerkingsverband binnen de hele bouwsector. Vooral gericht op technische vernieuwingen.
Bouwlokalen is een initiatief van SBR en Bouwend Nederland. Zij organiseren via Bouwlokalen gratis bijeenkomsten over actuele onderwerpen in de bouw.
Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen