Skip naar content

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Landelijk netwerk van MBO intermediairs

Bent u op zoek naar een organisatie die u kan helpen met het vormgeven van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen? Op www.nationaalmboplatform.nl vindt u een totaaloverzicht. MBO intermediairs leggen de nadruk op het maken van matches tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Adviseurs ondersteunen bedrijven bij het ontwikkelen van MBO-beleid op maat. Wij bieden u een overzicht van beide.

Maatschappelijke Beursvloer

De Maatschappelijke Beursvloer is een bewezen succesformule; binnen anderhalf uur komt u in persoonlijk contact met maatschappelijke organisaties, scholen, gemeenten en andere bedrijven in uw regio.

Dubbel Genieten

Medewerkers gaan een dag op stap met mensen die fysiek of mentaal niet in staat zijn om er zelfstandig op uit te gaan. Deze ontmoeting is de simpele kracht van deze formule.

NL DOET

Meedoen aan NL DOET is een laagdrempelige manier om aan de slag te gaan met MBO. U profiteert van de landelijke publiciteit en brede ondersteuning van dit jaarlijks terugkerende evenement.

Samen voor De Bilt

Samen voor De Bilt is een netwerk voor maatschappelijk betrokken ondernemen in de Bilt en omgeving.
Samen voor De Bilt is een netwerk dat maatschappelijk betrokken ondernemen stimuleert. Het is een ervaren partner met een groot regionaal netwerk die ideeën kan omzetten in concrete en praktische resultaten, projecten of duurzame partnerships.

Samen voor Zeist

Samen voor Zeist is een netwerk dat zich heeft gespecialiseerd in betrokken ondernemen.
Samen voor Zeist geeft advies op maat om betrokken ondernemen te stimuleren en te verankeren in hun bedrijven en organisaties. Maar wel op zo’n manier dat er geluisterd wordt naar de wensen, behoeften en doelen van de bedrijven en organisaties.
Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen