Skip naar content

Grote Bedrijven Netwerk

IUCN NL en MVO Nederland sluiten partnerschap

IUCN NL en MVO Nederland bundelen de krachten om het Nederlandse bedrijfsleven extra te ondersteunen bij het verduurzamen van hun bedrijfsactiviteiten. Vandaag hebben beide organisaties een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Grote Bedrijven Netwerk blijft groeien

Het jaar is nog maar net begonnen, en toch mogen we op ons Nieuwjaarsevenement 10 nieuwe grote bedrijven verwelkomen in ons Grote Bedrijven Netwerk. Tijdens een officieel ondertekenmoment zullen zij hun deelname bekrachtigen. Benieuwd wie deze nieuwe partners zijn, en wilt u samen in gesprek over uw duurzame Ambities? Kom om 17.00u naar de stand van het Grote Bedrijven Netwerk op het Plein der Ambities, of houdt onze nieuwsbrief in de gaten!

10 grote bedrijven sluiten zich aan bij MVO Nederland

10 nieuwe grote bedrijven zijn toegetreden tot het Grote Bedrijven Netwerk van MVO Nederland. Tijdens een officieel ondertekenmoment hebben vertegenwoordigers van Asito, a.s.r., C&A Nederland, CRH Europe, Jaarbeurs, KLM Royal Dutch Airlines, Philips, ProRail, Sodexo en Technische Unie hun deelname aan het Grote Bedrijven Netwerk (GBN) van MVO Nederand bekrachtigd.

Centric lid van het Grote Bedrijven Netwerk van MVO Nederland

Op drie maart ondertekende algemeen directeur Gerard Sanderink het Manifest van MVO Nederland en sloot zich daar mee aan bij het Grote Bedrijven Netwerk van MVO Nederland.

Vodafone introduceert duurzaamheidslabel gsm-telefoons

Vodafone Nederland gaat mobiele telefoons voorzien van een eco-score - een label dat laat zien welke impact een mobiele telefoon heeft op het milieu en de maatschappij. Met deze eco-score kunnen klanten een beter geïnformeerde beslissing nemen over de aanschaf van hun smartphone of mobiele telefoon.

Cofely Nederland vijftigste partner Grote Bedrijven Netwerk MVO Nederland

Technisch dienstverlener Cofely heeft zich aangesloten bij het Grote Bedrijven Netwerk (GBN) van MVO Nederland. Hiermee bestaat dit netwerk uit vijftig bedrijven. MVO Nederland signaleert dat steeds meer bedrijven technische vernieuwingen combineren met sociale en systeem innovaties. Zij vormen daarmee een inspiratiebron voor andere bedrijven.

Verantwoord inkopen topprioriteit voor 'lean and mean' PWN

Waterbedrijf PWN is als zestigste lid toegetreden tot het Grote Bedrijven Netwerk (GBN) van MVO Nederland. Een mijlpaal voor het netwerk, dat de onderlinge dialoog over het inbedden van MVO bij grote bedrijven faciliteert.

Circulaire economie: winstgevend business model van de toekomst?

Op dinsdag 29 mei jl vond de 1e CSR Managers Meeting van 2012 plaats. MVO Managers van bedrijven uit het Grote Bedrijven Netwerk kwamen bijeen om meer te leren over de ‘circulaire economie'.

High potentials bepalen de kansen van schaarste tijdens Future Leaders Event

Hulpbronnen raken uitgeput en de grenzen van onze planeet en arbeidsmarkt komen dichterbij. Kunnen we deze bedreiging ombuigen tot een kans? Aan high potentials uit het bedrijfsleven de uitdaging om daar tijdens het Future Leaders Event 2012 een strategie voor te verzinnen!

Terugblik Future Leaders Event - pre event 8 oktober

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen