Skip naar content

Onze aanpak

Be inspired

Wij organiseren evenementen, workshops en (netwerk)bijeenkomsten over actuele MVO-thema’s om u te inspireren, verder te helpen en in contact te brengen met experts en gelijkgestemden. Wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van MVO.

Be the change

Via onze MVO Netwerken en de MVO Nederland Academie leert u meer over de implementatie van MVO. U kunt bij ons terecht voor basistrainingen over uiteenlopende MVO-thema’s, inspirerende sessies (onder andere met koploperbedrijven) en voor maatwerktrajecten, bijvoorbeeld voor een stakeholderdialoog of om kosten te besparen en waarde te creëren door innovatie en MVO. 

Praktijkgericht op weg

Partners van MVO Nederland brengen wij in contact met elkaar. Zij delen samen hun praktijkervaringen, successen en dilemma’s. MVO leert u immers het snelst en effectiefst van elkaar, niet uit een boekje. Door van elkaar te leren en elkaar te inspireren, komen we stap voor stap dichterbij ons doel: een duurzame economie.

Partnernetwerk

Hoe groter ons netwerk, hoe groter de impact. Ons dynamische netwerk bestaat inmiddels uit meer dan 2.000 bedrijven en organisaties met MVO-ambitie. Van klein tot groot, van beginner tot koploper en uit verschillende sectoren. Voor al deze organisaties betekent het partnerschap een sterke stimulans om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zo bij te dragen aan een duurzame economie.

Om dit kracht bij te zetten ondertekenen alle nieuwe partners het manifest “Be the change”. De uitgangspunten in dit manifest vormen de leidraad voor de dagelijkse verduurzaming van hun bedrijfsvoering.

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen