Skip naar content

Routebeschrijving

Het kantoor van MVO Nederland ligt op loopafstand van het Centraal Station Utrecht, in het gebouw Molenburg, aan de Nieuwekade 9.


Grotere kaart weergeven

U bereikt ons als volgt:

Met het openbaar vervoer:

Let op: momenteel vinden er werkzaamheden plaats op de Catharijnesingel en Catharijnebaan. Hieronder treft u de actuele looproute.

Looproute vanaf Centraal Station

U loopt het perron helemaal tot het einde af in de richting van de uitgang Van Sijpesteijnkade, Leidseveer. U daalt af in de voetgangerstunnel en slaat af naar rechts, richting Leidseveer. U loopt de tunnel helemaal uit, langs de verlichte wand. Aan het einde van de tunnel neemt u de trap naar boven. Bovengekomen loopt u rechtdoor en steekt u linksaf over bij de verkeerslichten richting de fietsenstalling. Volg het voet-/fietspad; houd rechts aan. Bij de stoplichten aan uw rechterhand steekt u niet over, maar gaat u linksaf. U komt dan op een gecombineerd voet-/fietspad (loopt evenwijdig aan de Catharijnekade). Dit loopt u af tot aan de volgende stoplichten (bij de rotonde). U steekt over en komt dan op de Nieuwekade.  De ingang van het gebouw Molenburg met daarin ons kantoor bevindt zich na ongeveer 40 meter aan uw rechterhand. De wandeling kost u ongeveer tien minuten.


Grotere kaart weergeven

Looproute vanaf Vredenburg
U loopt vanaf Vredenburg in de richting van de Bijenkorf. Steek over bij de stoplichten en loop onder de overkapping door. Loop aan de linkerkant van de weg en neem bij stoplichten de eerste weg links (Waterstraat). Volg de buiging van de weg naar rechts, voor het politiebureau langs. U bent dan in de Kroonstraat. Het gebouw Molenburg met daarin op de 2e verdieping ons kantoor bevindt zich aan het eind van de straat op de hoek met de Nieuwekade, aan uw linkerhand.

Openbaar vervoer vanaf het Centraal Station Utrecht (buslijnen 1, 6, 9, 26 en 36)
Uitstappen bij halte St. Jacobsstraat. U steekt de straat over en gaat aan de overkant linksaf. De eerste straat rechts is de Waterstraat. Deze straat loopt u volledig door, met de bocht mee. Aan het einde van de straat, op de hoek aan uw linkerhand, vindt u de ingang van het kantoor van MVO Nederland.

Met de auto:
U bereikt ons het snelst via de afslag Centrum op de A2 Utrecht-Amsterdam. Als u uit het noorden of oosten komt, kunt u het beste de afslag Veemarkt/Centrum (nr. 30) op de A27 nemen.

1. Vanaf de A2

 • U volgt de borden richting Centrum
 • Bij de Jaarbeurs gaat u rechtdoor richting Centrum en met de bochten mee onder het spoor door
 • Bij de stoplichten gaat u rechtdoor
 • Direct na de rotonde neemt u de weg richting Wijk C
 • U komt nu op de Nieuwekade. Dit is een eenrichtingsweg die rechts langs het water loopt. U neemt de eerste afslag rechts, de Kroonstraat. Ons pand, met direct daarna de ingang van de parkeergarage Paardenveld, bevindt zich aan uw rechterhand.

2. Vanaf de A28

 • Komende vanaf Amersfoort volgt u bij knooppunt Rijnsweerd de richting Hilversum, en neemt u direct de afslag Veemarkt/Centrum (afslag 30)
 • Zie verder onder 4.

3. Vanaf de A12, uit de richting Arnhem

 • Rij bij knooppunt Lunetten de A27 richting Hilversum op
 • Neem op de A27 afslag Veemarkt/Centrum (afslag 30)
 • Zie verder onder 4.

4. Vanaf de A27

 • Neem op de A27 afslag 30 (Veemarkt/Centrum), en volg de borden centrum
 • Na ca. 4 kilometer wordt op de parkeersignaleringen "P Centrum West" aangegeven, en enige tijd later "Parkeren La Vie/Paardenveld"
 • Ga bij de volgende stoplichten rechtdoor de brug over
 • Bij de stoplichten daaropvolgend gaat u rechtsaf, richting parkeergarage Paardenveld
 • Volg deze weg, die een bocht maakt
 • Net voorbij de ingang van de parkeergarage Paardenveld, ligt het gebouw 'Molenburg' (Op de hoek)

Parkeermogelijkheden
Naast het gebouw van MVO Nederland bevindt zich parkeergarage Paardenveld. Hier is volop parkeergelegenheid.

Bezoekers die met een elektrische auto komen kunnen deze gratis opladen in parkeergarage Paardenveld. Op de 2e en 3e etage zijn oplaadpunten.

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen