Skip naar content

Mediapartners

MVO Nederland is partner van P+, het multimedium op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit betekent dat MVO Nederland een stevige redactionele bijdrage levert aan het P+ magazine en dat alle partners van MVO Nederland desgewenst een abonnement op P+ cadeau krijgen.

Meer weten over ondernemerschap en bedrijfsvoering in het algemeen? Ondernemer in business geeft praktische tips en advies!

Ondernemend Groen is een initiatief van VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland en bundelt de inzet van het Nederlandse bedrijfsleven op het gebied van duurzaamheid en groen ondernemen.

energieondernemer.nl

EnergieOndernemer.nl brengt dagelijks nieuws, tips en cases over energiebesparing en duurzame energieopwekking voor het bedrijfsleven.

Het wekelijkse TV programma op RTL 7 Mooi Duurzaam Nederland belicht de duurzame stand van zaken in Nederland op dit moment. Zijn er genoeg 'duurzame' producenten in NL? En zo ja, welke zijn dan die duurzame ondernemingen? Welke producten maken ze? Hoe doen ze dit, op een manier die minder tot geen schade berok-kent aan mens en milieu en verdienen ze er ook nog geld mee?

Mooi Duurzaam Nederland wordt iedere zondag circa 12.30 uur uitgezonden op RTL 7. De uitzending wordt herhaald op de daaropvolgende zaterdag circa 14.00 uur.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden als bedrijf (of instelling, overheid) in beeld te komen in Mooi Duurzaam Nederland? Neem dan contact op met Luuk Rensen, afdeling Sales,
Luuk@Rainbow-Productions.nl of via 06-24817302 of 035-6776670.

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen