Skip naar content

Wie rent mee met MVO Nederland?

11 december 2012

Een gezonde organisatie kan niet zonder gezonde medewerkers. Daarom doet MVO Nederland op zondag 18 november mee aan de 29e editie van de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Rent u mee?

De Zevenheuvelenloop is 15 kilometer lang en vindt plaats in het heuvelachtige landschap van Nijmegen en Groesbeek. Het staat bekend als de duurzaamste hardloopwedstrijd van Nederland. Daarom rent MVO Nederland mee. En dat doen we niet alleen!

We roepen onze partners op met ons mee te lopen tijdens de Zevenheuvelenloop, in een team onder leiding van MVO Nederland-directeur Willem Lageweg. Zo hopen we met zoveel mogelijk partners de conditie van duurzaam Nederland te verbeteren.

Om te benadrukken dat MVO Nederland fitheid hoog in het vaandel heeft staan, mogen de eerste 10 partners gratis meelopen met de Zevenheuvelenloop, met dank aan de organisatie!

In het kort:

  • Wat: MVO Nederland wil deelnemen aan de Zevenheuvelenloop met zoveel mogelijk partners.
  • Wanneer: 18 november 2012
  • Wat te doen: Bent u partner van MVO Nederland en wilt u meelopen, stuur dan een e-mail naar evenement@mvonederland.nl. De eerste 10 partners kunnen gratis deelnemen. Overige partners betalen ongeveer € 40 per persoon (het exacte bedrag is afhankelijk van het aantal deelnemers).
  • Uiteraard lopen werknemers van MVO Nederland ook mee.
  • Daarnaast zal MVO Nederland zorgen voor een feestelijke aankleding rondom het evenement.
  • Meer info: mail Vincent van Marle, v.vanmarle@mvonederland.nl

We hopen van u te horen, zodat we met een grote groep bedrijven de zeven heuvelen kunnen bedwingen!

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen