Skip naar content

Uw bedrijf prominent op ons nieuwjaarsevent?

11 december 2012

Op het Nieuwjaarsevent van MVO Nederland op 17 januari 2013 zal de film ‘Samen veranderen’ in première gaan. 4 ondernemers uit het netwerk van MVO Nederland die dankzij een slimme coalitie hun bedrijf succesvol hebben verduurzaamd, worden daarin geportretteerd.

U kunt een van die ondernemers zijn! Dit betekent dat er in november/december 2012 opnames bij u op locatie worden gemaakt. Het resultaat kunt u naar believen gebruiken in uw eigen (marketing)communicatie en zal door MVO Nederland actief worden verspreid.

In ruil daarvoor vragen wij een bijdrage aan de productiekosten. Interesse? Neem contact op met Irenka van den Hout, hoofd Communicatie van MVO Nederland, via i.vandenhout@mvonederland.nl.

Productie

Eén mediabedrijf krijgt de gelegenheid om de productie van deze film mede te financieren. De naam van deze sponsor zal niet alleen worden getoond in de aftiteling van de film, maar ook in de communicatie over het event. Desgewenst krijgt deze sponsor ook standruimte.

Komt u liever of ook in real life in contact met gelijkgestemde ondernemers? Reserveer dan standruimte op de beursvloer of organiseer een van de subsessies van het event, die na de plenaire opening plaatsvinden.

Neem voor meer informatie contact op met evenement@mvonederland.nl of bel naar 06-10750695.

Lees meer over het Nieuwsjaarsevent van MVO Nederland in de agenda.

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen