Skip naar content

Schuif aan bij de duurzame top 100

11 december 2012

De top van duurzaam Nederland schuift op 9 oktober aan op het Trouw Duurzame 100 Gala. Het gala is het feestelijke startsein van de Dag van de Duurzaamheid, die op 10 oktober plaatsvindt. MVO Nederland nodigt haar partners uit om te komen en hun naam aan het gala te verbinden.

Organisator Antropia belooft een exclusief green glamour gala met muziek, een duurzaam meergangendiner en bijzondere gasten. “We verwachten onder meer Jan Peter Balkenende van Ernst & Young, Marga Hoek van De Groene Zaak, Willem Lageweg van MVO Nederland en andere bekende Nederlanders,” zegt Antropia-manager Waronne Elbers.

Bekendmaking Trouw Duurzame 100

Het hoogtepunt van de avond is volgens Elbers echter de bekendmaking van de Trouw Duurzame 100. Op deze ranglijst staan 100 Nederlanders die het afgelopen jaar opvallende resultaten hebben geboekt op het gebied van duurzaamheid. De lijst is samengesteld door dagblad Trouw.

Het is de 4de keer dat de krant de lijst publiceert. Dit jaar zijn er 40 nieuwe binnenkomers maar pas op 10 oktober wordt de lijst openbaar gemaakt. Elbers: “De gasten op het gala krijgen een sneak preview, en de kans om de top 10 te ontmoeten.” 

Hoe, wat, waar?

Antropia organiseert het gala in haar eigen Cultuur- en Congrescentrum in Driebergen. Partners van MVO Nederland kunnen losse stoelen reserveren, of 1 van de 20 tafels. Stuur uw deelnameformulier zo snel mogelijk retour, want op 19 september** sluit de inschrijving.

**Er zijn nog enkele stoelen beschikbaar. Meld u hier aan.

MVO Nederland is partner van het Trouw Duurzame 100 Gala.

Trouw Duurzame 100 Gala op LinkedIn

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen