Skip naar content

Ontmoet succesvolle internationale ondernemers voor én tijdens Growing SMEs

11 december 2012

Wat is het geheim van succesvolle ondernemers in het buitenland? Ontdek het op 13 en 14 november tijdens ‘Business to Business meetings’ tussen 50 internationale ondernemers en MKB-bedrijven met interesse in internationaal ondernemen.

MVO Nederland en het BiD Network organiseren graag een interessante match tussen uw bedrijf en een internationale ondernemer, voor en tijdens het Growing SMEs event. De ondernemers zijn actief in verscheidene sectoren, waaronder ICT, zorg, duurzame energie, transport, landbouw, horeca en industrie. Ze komen uit Azië, Afrika en Latijns-Amerika.

U kunt met verschillende internationale ondernemers kennis en trends uitwisselen, uw netwerk vergroten en op zoek gaan naar interessante leads.

Interesse?

Als u ook interesse heeft in een ‘business to business’ meeting met één of meerdere bedrijven, neem dan zo snel mogelijk contact op met Sandra Bruinse via s.bruinse@mvonederland.nl en vermeld:

  • uw interesse in sector en land;
  • uw beschikbaarheid op 13 en 14 november;
  • uw voorkeur voor de ontmoetingsplaats: bij uw bedrijf of extern;
  • wie namens uw bedrijf aanwezig zal zijn.

Growing SMEs

De b2b meetings vormen de aftrap voor Growing SMEs, het internationale event dat MVO Nederland en het BiD Network op 15 november organiseren (let op! Partners van MVO Nederland krijgen 30% korting). Het event is een ontmoetingsplaats voor ondernemers en investeerders. 

In het plenaire ochtendprogramma komen tevens de laatste trends in ontwikkeling en financiering van duurzame businesscases in opkomende markten aan bod.

Marktplaats

Het middagprogramma van Growing SMEs draait om de marktplaats. Op deze marktplaats kunt u rechtstreeks in gesprek met ondernemers uit Azië, Afrika en Latijns-Amerika. De marktplaats wordt geopend door Prinses Máxima, in haar hoedanigheid van ‘Special Advocate for Inclusive Finance for Development’ van de Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties.

In gesprek met een expert?

Tot slot bieden we ook de mogelijkheid om tijdens het event met een expert uit het netwerk van MVO Nederland en het BiD Network in gesprek te gaan. Uw vraag kunt u aangeven via het registratieformulier. De gesprekken vinden in de middag plaats en duren 20 minuten. 

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen