Skip naar content

MVOstudie gelanceerd

26 september 2012

Op 24 september is MVOstudie.nl, dé portal voor al uw MVO-opleidingen en -trainingen gelanceerd. MVOstudie.nl is bedoeld voor zowel aanbieders als afnemers van MVO-opleidingen en -trainingen.  

Steeds meer partijen bieden opleidingen en trainingen op het gebied van MVO. Ook professionals zijn op zoek naar verdieping. De groei aan zowel de vraag- als aanbodzijde van de markt heeft ertoe geleid dat velen door de bomen het bos niet meer zien. MVOstudie.nl maakt de opleidingsmarkt weer inzichtelijk.

MVOstudie biedt het overzicht

Of het nu gaat om een training, universitaire opleiding, workshop of gratis seminar, MVOstudie biedt u het overzicht. De portal clustert een breed scala aan MVO-onderwerpen, van energiebesparing tot richtlijnen. Ook inhoudelijke artikelen over verschillende MVO-onderwerpen kunnen op de portal worden geplaatst. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen. Kortom, MVOstudie helpt u bij het vinden van een passend aanbod en bruikbare informatie.

MVO Nederland heeft uw hulp nodig

Op dit moment zijn de grote contouren van MVOstudie.nl gerealiseerd. De komende periode wordt er hard gewerkt aan het optimaliseren van de portal. Het transparanter maken van de MVO-opleidingenmarkt kan echter alleen met uw hulp. Want het opzetten van een dergelijk portal is een kwestie van samen ervaring opdoen en samen ontwikkelen.  We hopen daarom op veel respons; van aanbieders in de vorm van opleidingen en trainingen en van afnemers in de vorm van feedback.

Organiseert u de komende periode iets op het gebied van MVO? Of bent u aanbieder van trainingen en workshops en wilt u helpen om dit portal tot een succes te maken? Neem dan snel contact met ons op.

Ga voor meer informatie naar www.mvostudie.nl

Tot en met 1 december is MVOstudie gratis te gebruiken voor elke aanbieder.

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen