Skip naar content

MVO Nederland verwelkomt 2000ste partner

11 december 2012

Deze week meldde psychologisch adviesbureau Libertijn zich als 2000ste partner van MVO Nederland. Ondanks de crisis groeit het aantal bedrijven dat zich bij MVO Nederland aanmeldt stevig door.


Berdine Bijkerk, managing consultant bij Libertijn, de 2000ste partner van MVO Nederland

Investeren in een duurzame economie

Willem Lageweg, directeur van MVO Nederland: “Het aantal faillissementen onder Nederlandse bedrijven stijgt dit jaar explosief. Daarom is het zeer hoopgevend dat in een tijd van uitgavenstops bedrijven MVO niet langer als kostenpost zien, maar juist willen investeren in een duurzame economie."

Volgens Lageweg is dat terecht: "MVO is hét antwoord op de vraag naar kostenreductie en innovatie in tijden van economische onzekerheid. MVO Nederland biedt ondernemers met MVO-ambitie een onafhankelijk platform dat leidt tot duurzaamheid, new business en innovatie. Dat is broodnodig.”

Over Libertijn

Psychologisch adviesbureau Libertijn is opgericht in 1998 als dochter van een werving- en selectiebureau. In 2001 is Libertijn zelfstandig verder gegaan. De missie van Libertijn is mensen te helpen hun werk effectiever en efficiënter te doen, waarbij ze aansluiten bij wat ze kunnen en willen.

Lees het volledige persbericht.

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen